patrycja- ja Cie podziwiam tak sama z dziećmi w domu do późnych godzin... no i dzieci malutkie...ale chyba grzeczne są? czy mocno zmęczona jesteś po takim dniu?? bo ja sobie nie wyobrazam jakby to było ze mną... tak dużo poświęcam czasu Oli,że jak ma wystarczyc na drugie dziecko? no i ciągłe poczucie,że mąż wróci ale poźno...jak dzieci już śpią... podziwiam Cię
maria- odpaliłam filmik! Olivka jest super!! moj mąż się bardzo zmartwił,że Olivce pewnie kolanka bolą po tak całym dniu i strasznie jej szkodował :-) fajna ta Twoja niunia....
framamo- kobieto, nie łykaj tyle... chcesz sobie żołądek rozwalić???ja w aptece kupowalam leki typowo na @ bez recepty, powiedziałam pani,że potzrebuję i ona jakieś dała i super mi pomagałay... a wiesz co mi pomagało jeszcze? zwykły rumianek piłam... i to dziwne,bo leki nie pomagały a rumianek tak. A co z niania Frani?? polepszyło się czy jej nie ma już;-)
umi, ania_k_d a co się z Wami dzieje,że Was ni ma???
to ja zmykam kończyć naleśniki i trochę odpocząć, dziecko już własnie zasnęlo sobie po kąpieli i masażu to ja się trochę za siebie wezmę