reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

Ale ten dzien jest dziwny jakis taki nerwowy..... Moj Seba tak dzis broi ze chwilami mam ochote go rozszarpac...... taki niegrzeczny jest dzis.... och musze ochłonąć naprawde ..... jestem zła jak diabli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze sobie konto zablokowałam przez internet i musiałam isc do banku po kod odblokowujący a tam MATKO 50 STOPNI chyba mieli... gorąco strasznie.... no ale dostałam kod konto juz odblokowane teraz ide obiadek robic bo dzieci połozyłam spać... i melisy sie napije :[

Ostatnia edycja:
reklama
to ja umieram na ból brzucha , dostałam @ i umieram nawet kąpiel w wannie nie pomaga :no:
a mówili ,ze jak urodzę dziecko to nie będą bolesne buuuuuuu

Ja jestem 6 tyg po porodzie i w sumie niewiem jak to z tym @.... po 4 tyg po porodzie juz nic ze mnie nie leciało teraz po bzykanku :p zaczełam krwawić i tak leci juz od kilku dni ale brzuch nie boli w ogole i teraz niewiem czy to okres czy to skutki tego bzykania.... ???
Juz sie uspokoiłam zrobiłam obiadek nawet tej melisy nie piłam bo zapomniałam :p
Dziś znów bede sama pewnie do późnego wieczora... no dobrze moze nie sama bo z dziećmi :/
Kobietki co myślicie o tak zwanym pasie poporodowym??? Stosowałyście go??? Pomaga coś???
Moja macocha go stosowała i w sumie jej pomógł ale mojej szwagierce w ogole nie pomógł wiec niewiem jak to z nim jest...:))

ania oczywiście, że biorę :) ibuprom max już chyba wzięłam 6 :(
to jest już moja 4 po porodzie , ale pierwsza była tak masakryczna leciało ,ze mnie że szok. a teraz umiarkowanie , ale boli jak cholera

ania oczywiście, że biorę :) ibuprom max już chyba wzięłam 6 :(
to jest już moja 4 po porodzie , ale pierwsza była tak masakryczna leciało ,ze mnie że szok. a teraz umiarkowanie , ale boli jak cholera

Dużo bierzesz tych tabletek i takie mocne.... współczuje musi Cie naprawde bardzo mocno boleć... a probowałas wziąć nospe???? Mi zawsze nospa pomagała.

To jest taki szeroki pas (niby) wyszczuplający który zakładasz na brzuch. Można go dostać w aptece. U nas kosztuje ok 20 zł. Moja macocha mówiła ze jak bym kupowała to zebym wziała rozmiar mniejszy i zapinała go bardzo mocno to szybciej sie obwisłego brzucha pozbede... No ale ja mam mieszane uczucia bo tak jak pisałam jej pomogło a mojej szwagierce nie... i jak narazie nie kupiłam...:)

reklama
patrycja próbowałam nospy zeszłym razem i nic nie pomogła

Oj biedna jesteś.... Moze jak pojdziesz w najblizszym czasie do gina to powiedz mu ze masz takie bole przy @ i powinien Ci przepisac takie specjalne tabletki na taki ból... moja siostra tak miala poszła do gina i dostała recepte na tabletki ale niestety nie pamietam jak sie nazywają ale w każdym badź razie jej to pomogło.

Do góry