marczelitto85
wurcel purcel
a u nas pogoda czadowa!+11było dziś i słoneczko świeci.Przepis chcemy
Patrzę,że temat drażliwy nie tylk dla mnie:-) ale dobrze wiedzieć, że ktoś myśli podobnie, bo wkoło mnie to każda tylko piersią i piersią bo to najważniejsze... Na mnie jak tak naskoczyli to naprawde zaczęlam myśleć,że ją krzywdzę:-( i taką presję czułam ogólną... ech brak słow i tyle. I właśnie nie czułam euforii karmiąc piersią i teraz też nie czuję, przystawiam ją i tyle i tylko martwie się czy aby się najadła i czy na pewno głodna nie sjest bo ssie 5 min.... I zaczęłam ją wieczorem dokarmiać robię butlę po kąpieli i myk w buziola i dłużej śpi i ja szczęśliwsza...
i z innej beczki tak myśle o tej Islandii, że tam tak pięknie i że ja kiedyś tez chciałam tam żyć, szczególnie jak się książek naczytałam O, tak mi to po głowie chodzi dzisiaj, Dziwny dzień dzisiaj i śnieg ciągle ładuje że nic nie widać. Zasypie nas w końcu, zasypie....
wiesz pięknie to jest.i extra warunki dla dziecka są.dofinansowania , opieka w ciązy poporodowa naprawde w deche ale jak nie przepracujesz conajmniej 6m.to płacisz za wszystko w szpitalu.jak nie masz ubezpieczenia.przedszkole mamy od 2roku życia.na 10,000mieszkanców w miasteczku gdzie mieszkam to jest 9przedszkoli i zawsze znajdą miejsce.sa jeszcze takie dagmamy mają 5-6dzieci u siebie w domku.państwo dofinansowuje i przedszkole i te opiekunki.