reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chciałam wszystkim laseczkom miłej i spokojnej nocki zyczyć !!!:-)

Oj co to za handry kobietki słoneczko świeci wiosna juz prawie z nami smutki na bok chociaż wiem że to nieraz nie możliwe !!:-:)-D
Madziu zycze Ci zdania egzaminu za 1 razem kochana!!!!:-D:tak:;-)

Doris ja też ostatnio nie mogę z moim M dojsc do porozumienia !! nie wiem o co tu chodzi ?! Czyżby przesilenie wiosenno -zimowe!?:szok::baffled::sorry2:
Całuski dla Małgośki i Calineczki !!!!!:-D:rofl2:

Spokojnej nocki dziewczyny do jutra!!!!!!

reklama
Bo dziewczyny wyluzujcie po prostu:tak:
olejcie, bo czasem nie warto
i pamiętajcie!!! faceci są jednozadaniowi;-)
więcej nie są w stanie zrobić dobrze:-D

Moniś... mooooocno przytulam:)
bardzo mocno!

Witam się ciepło z rana.

Tu u nas dziś pada malutki deszczyk i znów siedzenie w domu chyba że się rozpogodzi.
Życzę milej soboty :-):-):-)

i ja sie witam z rana:tak: Doris ja tez mam ostatnio słabsze dni z mężem-wężem (jak go nieraz nazywam) ;-)ale będzie dobrze, zaraz sie pogodzicie:tak: ucałowanka dla Gosi i Werci:tak:
kate-less ma chyba racje...są nieraz jednozadaniowi:tak::-D
co do PMS, mnie się zdarza raz na jakiś cza, i wtedy brdziej jestem zła niz smutna...wszystko mnie denerwuje...:szok: oj złosnica ze mnie;-)dobrze ze to rzadko ma miejsce bo by mój waż i otoczenie nie wyrobiło ze mna;-):tak:
u nas pada..władnie jak pisała Doris:-( wczoraj tak piknie już było...
miłego dzionka kochne:tak:

Jestem i ja......pogoda naprawde fatalna...:angry:
Już nie wiem co mam wymyślać Filipowi żeby się nie nudził :dry:
Dzięki za kciuki....napewno się przydadzą....hehe
Doris....tak to czasem jest z facetami....napewno szybko znowu dojdziecie do porozumienia!

Wczoraj na gg Monia mi napisała ze nie przyjedzie chyba do mnie :-(......mam jednak nadzieję że jeszcze jakoś uda nam się zorganizować to spotkanie....tak bardzo sie cieszyłam na nie.....ehhhh

Witajcie kochani u nas też pogoda do bani !!:-D:szok::baffled:
ale mi sie za rymowało !
Także siedzenie w domu murowane !!:sorry2::dry::crazy:
Mońcik pozdrawiam i przytulam !!!

Doris całuski dla dziewczynek !!!

Miłego weekendu wszystkim zycze !!

Jestem Dziewczyny - jestem. Podczytuję codziennie, ale mało piszę. Jakoś tak brak chęci do klikania po klawiaturze... Echhhhh....
Pogoda w kratkę, już mnie to męczy, bo jeden dzień piękny i można pójść na spacer, a drugi znów zapadany i kicha. Normalnie nie mam pytań. Czekam z niecierpliwością na ciepłe i słoneczne dni!!!

Całuję Was serdecznie!!!

Witam wszystkich w tą piękną i słoneczną niedzielę.

W końcu widać wiosnę za oknem, a ja jestem załamana okazało się że ....nie mam kurtki na wiosnę to co miałam w tamtym roku zostawiłam u mojej mamy a nie ma jak pojechać.Kupić coś nowego hmmmm są strasznie drogie bo około 200zl. :crazy:takie co mi się podobają no i chyba będę musiała w zimówce chodzić do czasu aż nie pojadę do mamy:-(

witam się i ja:tak: wlasnie piknie sie u nas zrobiło:tak: ja tez musze cosik poszukac w szafie lzejszego...
Hanus coz to za handra??? ale widomo, slonka bedzie wiecej to i humorek lepszy:tak: my dzis planujemy spacerek po Jasnych Błoniach:tak: tylko cos sie wiaterek zerwał:baffled:
Monia co u Was??
miłej niedzieli wszystkim życzę:tak::-D

MAJU SŁONKO, PMIĘTAMY.........

reklama
Witam!

A ja chora, mąż chory, rodzice chorzy. Kubuś posprzedawał nam wirusa, a sam już zdrowiutki. Nie poszliśmy z nim wczoraj na spacerek - cały dzień w pidżamkach...

Dzisiaj jest pięknie i po pracy trochę go wezmę na podwórko, bo mam wyrzuty sumienia, że przesiaduje w murach, kiedy pogoda taka piękna...

Pozdrawiam Was kochane e-cioteczki! Na bok smutki! Ja wdycham już wiosenne powietrze i w takie dni łatwiej dźwigam ten swój krzyżyk.

Miłego dnia!!!

Maju pamiętam
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry