reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i ja Was witam kochane:)właśnie dziewczyny co się z Wami dzieje, gdzież Wy?:)
Monia co u Was? Doris jak dziewczynki? Hania też coś nie pisze...
i w moim serduszku WY.......... MAJECZKO ANIOŁKU KOCHANY
[*]....

reklama
Hej, i ja witam serdecznie choć nie mam czasu poczytać:zawstydzona/y:
Pozdrawiam wszystkich,życzę zdrówka.
A dla Ciebie Mońcik wielkie buziaki wiosenne:tak:
Pa.

Moniu wiosna idzie ,slonce doda CI energii :-) a moze meeting w przyszlym tygodniu ?;-) aha tylko musze sie dowiedziec na ktora zmiane Pawel bedzie pracowal...

kochana Moniś wiem że Ci , Wam bardzo ciężko... jeśli znałałabym lek na tą handre od razu bym Ci go dała... całuje Was i pozdrawiam gorąco... oby wiosenne słonko cuda zdziałało , na handre pomogło:)
trzymaj sie cieplutko.

Hej Moniś....PMS...:-D ja też tak teraz mam. Ostatnio też razem nam sie trafiło.....hehe...więc wszystko w tej kwestii widzę w normie;-)....tak to już mamy my kobietki z hormonami.....rządzą nami jak im się chce:dry:
Ja jestem czasem tak nieznośna że wszyscy wtajemniczeni uciekają mi z drogi:szok:

Trzymaj sie kochana.....mocno Cię tulę i pamiętaj że czekam na Ciebie!!!:tak:
Pozdrowienia dla was wszytskich kochane dziewczyny.....
Hanuś, Doris......oj, nieładnie tak nas zaniedbywać...nieładnie;-)

Hej Moniś....PMS...:-D ja też tak teraz mam. Ostatnio też razem nam sie trafiło.....hehe...więc wszystko w tej kwestii widzę w normie;-)....tak to już mamy my kobietki z hormonami.....rządzą nami jak im się chce:dry:
Ja jestem czasem tak nieznośna że wszyscy wtajemniczeni uciekają mi z drogi:szok:

i ja tak mam:tak:
Hanuś, Doris......oj, nieładnie tak nas zaniedbywać...nieładnie;-)
no właśnie Dziewczyny nieładnie...no no no:-D...czekamy tutaj na Was:tak:...
Madziu trzymam kciuki żebyś zdała przy pierwszym podejściu:tak:
Moniu ściskam mocno i przytulam...będzie lepiej:tak:...
pozdrawiam i miłego wieczoru...

reklama
Przepraszam że się nie odzywam. Mimo że nie mam PMS ale jakoś nie mam na nic ochoty chyba przesilenie wiosenne. Dziś dość sporo przebywałyśmy z Weroniką na dworze taka piękna upragniona i utęskniona pogoda nawet na działeczkę się wybrałyśmy (nie kopać ) ale podczas drogi doszło do malej sprzeczki z mężem i się wróciłam do domu no i całkiem odechciało mi się wszystkiego poprostu wszystko jest do bani....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry