reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny:-)

To straszne co dzieje się w naszym kraju:wściekła/y:
Jak można nie dać rodzica własnego maleństwa?:no::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Moniko a moze byś tak wygrawerowała na pomniku postacie majki i oliwki ze skrzydełakami? musiałabys miec tylko ich zdjecie i dobrego grafika. Wiem ze jest to możliwe bo moja sasiadka ma na pomniku "wyryta" postac swojego męza(nie jest naklejone zdjecie tak jak na innych tylko wyryte w płycie) slicznie wygląda.

Napiszcie co o tym sądzicie.

Doris... cieszę się że wyniki są dobre:tak:...uściski i buziaki dla Calineczki...zdrówka dla Małgosi i Was wszystkich...oby tylko Weronika nie złapała tej anginy...
Tynka... a jak Twoje Królewny?
Kasiulka91... nie mi tu się wypowiadać, bo myślę że Mońcik już ma koncepcję jak ma wyglądać pomnik...

Dziewczyny miłego wieczoru życzę...

Doris super ucałuj dziewczynki:-).

Miłego weekendu e-cioteczki:tak:.

Hej,dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa w sprawie siostry.Bardzo,bardzo miło.
Niestety nie mam czasu Was poczytać,więc tylko buziaki wielkie dla MM i wszystkich cioteczek.Może jutro uda mi się nadrobić czytanie.Papapapa.

Jestem...
tyle spraw na głowie:baffled:
strasznie cięzko jest zacząc pomagać innym /chodzi o Stowarzyszenie "Zawsze jest Nadzieja..."/
ale już jesteśmy na dobrej drodze:tak:

Moniko, Marcinie - mooooocno przytulam
Ech... Majeczko (*) kochana, maleńka istotko... tak ciężko, tak bardzo boli...

Dobranoc kochane:-)

P.S. Poczytam Was w niedzielę...

Dzień dobry:tak:
Oj nasze dziewczyny ostro zabalowały wczoraj:-p żadnej relacji ze spotkania nie ma ;-)
Kuby Mamo mocno ściskam w te paskudne dni:tak:
No nic lecę sie ubrać bo my w piżamkach jeszcze chodzimy :-p

Hej,uff przeczytałam zaległe posty:szok: zamiast sprzątać oczywiście:baffled: (dziecko u babci).Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie cieple słowa,powtórzę siostrze.Mońcik,Ola nie może czytać,ale kupię książkę i jakoś jej przeczytamy.Nie chcę Cię narażać na koszty:zawstydzona/y:
Ach,tyle napisałyście,że już nie wiem co odpisać.Mocno trzymam kciuki za Calineczkę Doris,i Eve !!!
Wszystkie jesteście kochane.I to takie smutne,że tyle z Was doświadczyło starty czy choroby dziecka:-(
Kuby Mamo,Tobie też zdrówka,myślałam o Tobie,tylko ze względu na sytuację siostry,nie wiedziałam jak pocieszyć.
Hanuś,zapraszam na wątek "ciąża po poronieniu" tam są super dziewczyny,nie sugeruj się nazwą wątku,niektóre są w ciąży,jedna niedawno urodziła,część dziewczyn jest świeżo po stracie,część już się stara o fasolki.Te zaciążąne zarażają:tak: Na pewno znajdziesz tam wsparcie.
Uff,ale się rozpisałam.Ale mi Was brakowało przez te kilka dni.To lecę sprzątać.A operację mam dopiero w kwietniu,ach ta nasza służba zdrowia.także jeszcze nie znikam.
MM modlę się o siłę i radość dla Was.
Buziaki dla wszystkich papapa.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry