reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ha, no to jestem pierwsza z wczorajszego spotkania? :)

Wstałam ok 11 z bólem głowy - nie dlatego, że balowałyśmy, ale dlatego, że za oknem oberwanie chmury ze śniegiem, szarówka i niskie ciśnienie.
Mamy okres postu, więc nasze spotkania są...cherbatkowe :tak:, bardziej refleksyjne he he, bo jakoś nam wczoraj zeszło na temat ciąży, porodu, dzieciństwa, lańska od rodziców i przekrętów jakie się robiło - podsumowanie brzmi : biedne żabki !!!

Doris...kurujcie się dziewczyny.
Pozdrowienia dla wszystkich, dziekuje za aniołki.

reklama
Hej dziewczyny !!!
Moniko bardzo sie ciesze że spotkanie się udało !!
A widze Moniko że taka pogoda Ci nie słuzy a to tak jak mi głowa od rana boli i juz 2 kawki wypiłam i nic !!
Ale bedzie dobrze !!
Mamo Kuby bardzo Ci współczuje dzisiejsza pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu !!!!Całuski dla Synka !!
Doris kurujcie sie dziewuszki !!Całuski dla Calineczki i Małgośki !!!
Eve głowa do góry bedzie dobrze !!
Gabi pozdrowienia dla siostry !!!
Miłego dnia wam wszystkim zyczę:-):-)......mimo okropnej pogody :wściekła/y::szok:
:baffled:

Fajnie , że spotkanko się udało :tak:.............
Ja dziś mam kiepski nastrój dzięki mojej siostrze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: echhhhhhh szkoda gadać
Ale w sumie sama jestem sobie winna bo jak ktoś ma miękkie serce to musi mieć twardą dupę.......................a to nie pierwsza taka sytuacja z moją siostrą ...............:no: a ja nie wyciągam żadnych wniosków
U nas zaczyna mocniej wiać .........ale najgorsze pewnie będzie nocą...........jeszcze samochód muszę iść przestawić bo stoi pod drzewem :dry: a nie chce mi sie tyłka z domu ruszać............:dry::sorry2:

Witam wszystkich w ten paskudny dzień.

Wiecie co nie sadziłam że może mnie coś takiego spotkać co prawda słyszałam że ktoś komuś coś tam dal ale że mnie to spotka ??...

Jak wróciłam z ferii dostałam prywatną wiadomość tu na forum,tematem był chodzik.Napisała Justyna osoba której nigdy nie widziałam - że z przyjemnością sprezentuje Weroniczce chodzik bo ma po swojej córeczce.Podałam jej swój adres i czekałam na paczkę sądząc ze będzie trzeba pokryć koszta przesyłki. Paczka przyszła wczoraj wieczorem i ku mojemu zaskoczeniu nie musiałam nawet pokrywać kosztów przesyłki.Jeszcze raz bardzo dziękuję ci Justynko.
Weronika była zachwycona i na samym początku zaczęła chodzić do tylu bo tak wygodniej ale zapewne po paru dniach będzie szlo jej to coraz lepiej.
To jej początki bardzo króciutkie filmiki.
YouTube - Weronika
YouTube - Weronika
19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
d85bae58c5be678cmed.jpg

Weroniczko pięknie sobie radzisz słoneczko:tak::tak::-).!!! Widać,że małej się podobało:tak:

Witam was Dziewczyny!!!
Ja dopiero teraz, bo choć wstałam po 8.00 to praktycznie do teraz miałam sprzątanie... Echhhh - jak ja nie cierpię sprzątać. :angry::angry::angry::angry::angry:
Co do spotkania wczoraj to udało się w 100%!!! :-):-) Miałyśmy oglądnąć jakąś komedię romantyczną, ale tak się zagadałyśmy, że film był niepotrzebny. :;-);-) Hehe - gadaczki jesteśmy!!! :tak::tak::tak: Zdjęcia żadnego nie będzie, bo oczywiście zapomniałyśmy o czymś takim jak aparat...

Doris - bardzo się cieszę, że są jeszcze ludzie na świecie, którzy potrafią coś podarować bezinteresownie!! :-):-):-) Piękny gest ze strony tej Dziewczyny!! :tak::tak: Pozdrawiamy Ją gorąco!!! No i widać, że Calineczka zadowolona. Teraz może szybciej się przemieszczać po mieszkaniu .:-D:-D Ucałuj obie Księżniczki!!

Gabi
- kiedyś czytałam wątki po poronieniu, ale jakoś zbyt mocno mnie to przygnębiało, dlatego ie zaglądam tam teraz... Przesyłam gorące pozdrowienia dla Ciebie i Siostry!!!

Również pozdrowienia dla wszystkich E-cioteczek i ich Rodzin w ten wietrzny dzień!!! Ależ u nas była zwierucha, nawet burza była i grad!!! Masakra!!!

Super Calineczka sobie radzi no i jak szczęśliwa, super super, buziak dla dobrego serduszka który ofiarował chodzik.

Cieszę się dziewczyny, że spotkanko sie udało:-).

U nas też w nocy burza i okropny wiatr, aż strach wychodzić.

Doris bardzo sie wzruszyłam ogladajac filmiki !!!
ach mała Calineczka juz dawno zawojowała moim serduchem !!!
Dzieki Justynko za twoje wielkie serce zrobiłaś małej wielką radość!!!

Pozdrawiam wszystkich w tę wietrzną i brzydka pogodę!!!

Supeeer Doris...ależ Weronika musi mieć przeżycia z tych nowych możliwości - ogromne uznanie dla darczyńcy.

reklama
witam i ja..u mnie też wieje przeokrutnie i pada:baffled:...
Moniu...i mnie cieszy że babskie spotkanko się udało:happy2:...fajnie jest powspominać dzieciństwo:tak:...tylko żałuję że zapomniałyście o aparacie:-(...
Doris...super filmiki...tylko szkoda że takie króciutkie...Calineczka przeurocza:tak:...i jak śpiewa...wielkie brawa...a bezinteresowność Dziewczyny która przysłała chodzik przywraca wiarę w drugiego człowieka...oby takich ludzi było coraz więcej:tak:...

pozdrawiam wszystkich...i mimo paskudnej pogody za oknem życzę miłego wieczoru...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry