reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak tak potwierdzam spotkanie bylo rewelacyjne :-) biedne zabki!!!!!! ech to zesmy sie posmialy, powspominaly i poobgadywaly na plus i na minus panow i panie w fartuchach :-) Monia w zyciu bym nie pomyslala ze Ty taka rozrabiara w dziecinstwie bylas:-) Haniu o jakiej Ty komedii romantycznej mowilas? ja nawet nie wiedzialam ze cos takiego bylo w planie :-) Monia no tak do konca cherbatkowe to nie bylo bo przeciez z Hania wypilam kieliszeczka :-) hehe o rany na tych naszych spotkaniach nie moge sie napatzrec na Was dziewczynki :-) tak promieniujecie!!! to kiedy nastepne? moze jeszcze przed 6 marca ? hihi :-) :-)

reklama
Witajcie jestem i ja!
Już sama w domku...właśnie po rozmowie z meżem przez skype :-)
Jejku....jak dobrze że sa telefony, internet i w ogóle :tak:
Jakoś znoszę narazie rozłąkę choć bardzo tęsknię....ale damy sobie radę. W końcu na początku maja (najpóźniej) powinnam juz być w Anglli ....
Czytałam wasze posty....tak...straszne to ze szpitale tak traktują matki które właśnie stracily skarby swego życia....straszne :no:

Doris...bardzo bardzo się cieszę ze nic złego po badaniu usg nie wyszło :-)

Ja już dzis będę kończyć...padnieta jestem. Jutro w ciągu dnia zajrze...bo wieczorem przychodzi koleżanka której nie wiedziałam prawie rok. Dobrze że kolejny wieczór mi jakos minie.

Monisiu..pozdawiam was, całuję i ściakam

Przytulam was i życzę kolorowych i spokojnych snów!

Maju
[*]....ahh...

Doris,widać,że Calineczka zadowolona,dla niej to wielka odmiana chyba.:-)
Madziu,trzymaj się bez chłopa,stęsknicie sie,na dobre wyjdzie;-)
Mońcik,buziaki dla Was.:blink:
I światełko dla Pszczółki
[*]*]
[*]
Dobranoc cioteczki.Papa.

Witam Was!
Czytam i nie nadążam za Wami :-)
Cieszę się, że spotkanie wczorajsze udane :tak:
Doris, Calineczka wygląda na zachwyconą (szczególnie ten filmik jak ogląda sie w lustrze - he he)
Mońcik, jak tam u Was po orkanie? Czytam, że Gliwice nieźle dotknęło :-( Mam nadzieję, że chociaż u Was ok. Do nas dopiero podobno idzie ale wieje już okropnie.

Gabi - dużo sił dla Was i siostrzyczki
KubyMamo - współczuję Ci w taką pogodę :-(

Madziu, do maja czas zleci tak szybko, ze się nawet nie obejrzysz a już będziecie razem :-)

Spokojnej nocy Wam życzę!

witajcie !!!

tak czasami sobie zaglądam na forum to tu to tam i widać nic nie dzieje sie bez powodu ;-) bo trafiłam akurat w ten dzień na post Doris o chodziku !
Doris nawet nie sądziłam, że az taką radochę sprawie Twojej córci. Cieszą strasznie te filmiki i zdjęcia. No i trzymam za słowo, że jak będziesz w Gliwicach to sie spotkamy :-)
Trzymajcie sie dzielnie !!!

Witajcie Kochane...

Fajnie ze spotkanko sie udalo:):):)

Doris Calineczka super sobie radzi z chodzikiem:):) a jaka ma radoche:)

Justyna piekny gest

Madziu trzymaj sie jakos...do maja nie tak daleko:)

pozdrowionka dla wszystkich

Chciałam życzyć wszystkim miłej niedzieli e-cioteczki !!

Doris całuski dla Małgoski i Calineczki !!!
Mamo Kuby jak twoje samopoczucie po tych wichurach dużo zdrówka dla ciebie kochana całuski dla Kubusia !!!

Hej!
dawno nie zaglądałam (co nie ozmnacza, że nie pamiętam - tak jak obiecałam pamiętam w modlitwie) bo troche mi się pochorowało...

Dziewczyny Warszawskie - przypominam, że za tydzień o 18 u Dominikanów na Freta Msza za Duszę Majeczki i Oliwki oraz oczywiście z prośbą o potrzebne łaski dla Moni i Marcina - mam nadzieję, że dacie rade przybyć jeszcze w piątek sie przypomnę

Pozdrawiam....

Chyba nie dam rady nadrobić i przeczytać to wszystko co zostało już napisane... obejrzałam filmiki z Weroniczką - no słodka jest jak nie wiem!

witam kochane

ja po długiej przerwie ale zmogło nas przeziębienie :-( i dlaje oczywiście trzyma wic siła brakuje na dłuższy post ale myslami jestem z Wami

Justyna wieeeeeeeelkie serducho masz kolezaneczko:tak: /to kolezanka formułowa z wątku:tak:slązaczki suoer dziewczyna/

Majeczko I olwiko (*) (*) w serducszkach naszych na zawsze

reklama
mju...ależ mnie zaskoczyłaś, aż łezki do oczu napłynęły - dziękuję za mszę, achh...

Fredzik...pytasz o orkan w Gliwicach. Powiem ci, że mieszkam na górce i aż na 8 piętrze, więc wysoko wysoko, ale jakoś spokojnie go odebrałam. Albo poprostu twardo spalam?

Dziewczyny, ja myślę, że warto ustalić, iż raz w tygodniu, najdalej raz na 2 tygodnie powinnyśmy robić takie spotkania. Albo raz po babsku, raz z całą ekipą he he.
Ja będąc u Doris tez juz planuje spotkanie z kobietkami, które z Mają spotkałyśmy na swojej drodze. Widzę, że i Doris zapowiada takie spotkania kiedy wreszcie i mnie odwiedzi na śląsku. I tak trzymać :) Chciałabym uścisnąć dłoń Justyny.

Ok, zmykamy na obiadek do teściów.
Udanej niedzieli zyczę cioteczki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry