reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny:-)

To straszne co dzieje się w naszym kraju:wściekła/y:
Jak można nie dać rodzica własnego maleństwa?:no::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Moniko a moze byś tak wygrawerowała na pomniku postacie majki i oliwki ze skrzydełakami? musiałabys miec tylko ich zdjecie i dobrego grafika. Wiem ze jest to możliwe bo moja sasiadka ma na pomniku "wyryta" postac swojego męza(nie jest naklejone zdjecie tak jak na innych tylko wyryte w płycie) slicznie wygląda.

Napiszcie co o tym sądzicie.

Doris... cieszę się że wyniki są dobre:tak:...uściski i buziaki dla Calineczki...zdrówka dla Małgosi i Was wszystkich...oby tylko Weronika nie złapała tej anginy...
Tynka... a jak Twoje Królewny?
Kasiulka91... nie mi tu się wypowiadać, bo myślę że Mońcik już ma koncepcję jak ma wyglądać pomnik...

Dziewczyny miłego wieczoru życzę...

Doris super ucałuj dziewczynki:-).

Miłego weekendu e-cioteczki:tak:.

Hej,dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa w sprawie siostry.Bardzo,bardzo miło.
Niestety nie mam czasu Was poczytać,więc tylko buziaki wielkie dla MM i wszystkich cioteczek.Może jutro uda mi się nadrobić czytanie.Papapapa.

Jestem...
tyle spraw na głowie:baffled:
strasznie cięzko jest zacząc pomagać innym /chodzi o Stowarzyszenie "Zawsze jest Nadzieja..."/
ale już jesteśmy na dobrej drodze:tak:

Moniko, Marcinie - mooooocno przytulam
Ech... Majeczko (*) kochana, maleńka istotko... tak ciężko, tak bardzo boli...

Dobranoc kochane:-)

P.S. Poczytam Was w niedzielę...

Dzień dobry:tak:
Oj nasze dziewczyny ostro zabalowały wczoraj:-p żadnej relacji ze spotkania nie ma ;-)
Kuby Mamo mocno ściskam w te paskudne dni:tak:
No nic lecę sie ubrać bo my w piżamkach jeszcze chodzimy :-p

Hej,uff przeczytałam zaległe posty:szok: zamiast sprzątać oczywiście:baffled: (dziecko u babci).Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie cieple słowa,powtórzę siostrze.Mońcik,Ola nie może czytać,ale kupię książkę i jakoś jej przeczytamy.Nie chcę Cię narażać na koszty:zawstydzona/y:
Ach,tyle napisałyście,że już nie wiem co odpisać.Mocno trzymam kciuki za Calineczkę Doris,i Eve !!!
Wszystkie jesteście kochane.I to takie smutne,że tyle z Was doświadczyło starty czy choroby dziecka:-(
Kuby Mamo,Tobie też zdrówka,myślałam o Tobie,tylko ze względu na sytuację siostry,nie wiedziałam jak pocieszyć.
Hanuś,zapraszam na wątek "ciąża po poronieniu" tam są super dziewczyny,nie sugeruj się nazwą wątku,niektóre są w ciąży,jedna niedawno urodziła,część dziewczyn jest świeżo po stracie,część już się stara o fasolki.Te zaciążąne zarażają:tak: Na pewno znajdziesz tam wsparcie.
Uff,ale się rozpisałam.Ale mi Was brakowało przez te kilka dni.To lecę sprzątać.A operację mam dopiero w kwietniu,ach ta nasza służba zdrowia.także jeszcze nie znikam.
MM modlę się o siłę i radość dla Was.
Buziaki dla wszystkich papapa.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry