reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Haniu no mysle ze troche posniej niz o 17 bo Marcin zMonika przyjada po mnei o 16.30 potem jedziemy po Anie i do Ciebie :-) aha czy mozna ze soba wziac piwko ?;-)

reklama
Hanuś u nas w rodzinie jakoś tak się dzieje, że kręcone włosy mają tylko pierworodne dzieci :tak: babcia, tata, ja ..no i wszystko wskazuje na to , że i Emilka :tak:

Ufffff.......
Jest już opis i nie jest aż tak źle ma jakieś zwapnienie nerki czy coś w tym stylu mąż mi to tak szybko powiedział i wyszedł z domu że nie bardzo sama wiem o co chodzi nie ważne -najważniejsze jest to że nie nic się złego nie dzieje.Uffff....:-)
Małgosia ma tylko anginę dostała antybiotyk i ma leżeć w łóżeczku no i leży już drugi dzień i cały czas śpi teraz oby dwie śpią i mam chwilkę wolności.
Wczorajszy wypad do kumpeli udany tak fajnie było że nie chciało się iść do domu aż w końcu mężulek zadzwonił ze chyba najwyższa pora wrócić no i skończyło się plotkowanie. Trochę odetchnęłam od codzienności i znów powrót do monotonii życia ale co zrobić taki już mój los.
Przesyłam wszystkim buziaczki trzymajcie się i nie chorujcie ja pewnie za 2-3 dni znów będę leciała do lekarza ale z Weroniką bo z pewnością się zarazi od Małgosi angina jest chorobą wirusową a niestety nie odseparuje ich bo mam za małe mieszkanie a ta mała Calineczka wszędzie łazi na tym swoim tyłeczku.
A co do chodzika to jest w drodze jak go dostanę to napiszę na ten temat więcej a jest o czym pisać.
19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
7c69debf1c673ba4med.jpg

Doris!!! Bardzo dobrze, że wszystko w porządku, że nie dzieje się nic złego!!!:-)
Ulgaaaaaaa!!! :tak::tak::tak: Ucałuj obie Panny od nas i życz Małgosi szybciutkiego powrotu do zdrowia!!! Trzymam kciuki aby Calineczka się nie zaraziła! Całuski dla Was Dziewczyny!!! :-D

Tynka - czasem tak bywa - no i ja nie jestem pierworodna... :no::no: Mój Brat 8 lat starszy. :tak:

Karolciu - pewnie, że możesz zabrać piwo!!! Chyba będziesz piła sama - ale myślę, że to nie problem. ;-);-) Czekam na Was z niecierpliwością!!!

No Doris super dobre wieści :tak:.......... może poza tą anginą:baffled:
Będzie wszystko dobrze ! Najważniejsze by Calineczka nic tam nie załapała :tak:

Doris wspaniałe wieści.. kamień z serca:tak::tak::-). Buziaki i dużo zdrówka dla Małgosi:tak:

Doris ucałuj swoje córeczki :*

A to motywy aniołków dla Moniczki:

Załączniki

• 2096574410027254574KsrQcq_ph.jpg
    2096574410027254574KsrQcq_ph.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 19
  • 2867124860027254574uzbKSD_ph.jpg
    2867124860027254574uzbKSD_ph.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Doris to super wiadomości!!!Całuski dla Calineczki !!!!
Zdrówka da Małgośki i a kysz angino od Calineczki !!!
i Szybko uciekaj też od Małogosi!!!
Powodzenia dziewczynki !!!

Dziewczyny miłego spotkanka ale wam zazdroszcze ja ciągle tylko dom i nic !!
udanego wieczoru !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry