reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Madziu,popłakałam sie na maksa...
Kate,dzięki,sprawdzę ten szpital,tyle tego było,że muszę zapytać rodziców.Najgorsze jest to czekanie,jechanie na drugi koniec Polski z wielką nadzieją,a tam lekarz rozkłada ręce zazwyczaj.A podroż też jest ciężka,bo Ola nie może długo w jednej pozycji.Ach...
Dziękuję.Pozdrawiam.

reklama
Gabi.... no moooocno trzymam kciuki i przytulam
i szczerze pomodlę się za Was /choć nie wiem, czy z moją wiarą jestem godna:baffled:/

zauważ, że w Pl niestety informacja jest na bardzo niskim poziomie:no:
może nie wiecie o jakiś specjalistach, badaniach, lekach???
a jak wygląda leczenie za granicą? ktoś się tym kiedyś zajął? napisz nam wszystko, to będziemy działac...

Ach... takie to zycie....
okrutne!

Gabi .......tak mi przykro kochana !!!
Bedę sie modlić o zdrowie dla twojej siostry i twojej rodziny bo i ona tez cierpi razem z nią!!!
zawsze możesz tu się wygadać kochana bo my zawsze tu cie bedziemy wspierać!!!
Przecież po to tu jesteśmy!!!

Moniko herbatka z cytrynka i ciepłe skarpetki na nogi i wygrzejesz się z tego ochłodzenia!!!
Całusy dla Calineczki
Eve jestem ciekawa jak wyniki bada
ń ?
Dziewczyny juz spać ide !!
Miłych snów kochane cioteczki!!
Do jutra !!! pa pa

Witam dziewczyny!
Niestety remont odciął mnie od internetu. Czytania miałam dziś ogrom:)

Monika, wysłałam Ci wiadomosc na gg.

Doris, wyobrażam sobie co musisz przechodzic. Mysle, ze brak tego opisu wynika ze zwyklego zaniedbania w szpitalu:(
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

Madziu, oby to Wasze rozstanie szybko minęło. Moj mąż jakiś czas temu też był w delegacji więc wiem co to znaczy:(

Gabi, strasznie mi przykro z powodu Twojej siostry. Brak mi slow do tej naszej sluzby zdrowia:((((

Spokojnej nocy

(*) Maju...

Witajcie Kochane...Dziekuje Wam wszystkim za wszystkie:):)...Dopiero teraz usiadlam do komputera,Veronica po narkozie byla troche na "haju" przez cale popoludnie wiec musialam ja miec na oku...dopiero teraz zasnela...no wiec wyniki takie sobie,po ostatnim styczniowym echu na ktorym podobno ASD sie zmniejszylo mialam nadzieje na to ze juz prawie mamy z glowy ten problem ale niestety nie,nastapil blad w odczycie wynikow:( dziurka ciagle duza (1 cm)...Prawdopodobnie juz sie samoistnie nie zamknie ...Za 6 mies kolejne badanie i ustalenie daty wstawienia zastawki:(...Poza ASD mamy jeszcze problem z aorta,ktora malutka miala operowana w 3 tyg zycia( miala koarktacje aorty),praktycznie na calym odcinku przed lukiem aorty jest ona zwezona:( na szczescie jeszcze jej wymiary mieszcza sie w dolnej normie i nie trzeba nic z tym w tej chwili robic, ale z tego co mi lekarze dzisiaj powiedzieli to balonikowanie aorty nas nie minie (bedzie zrobione wtedy co zastawka) a byc moze bedzie konieczna operacja...Boje sie ze lekarze znowu cos przedemna ukrywaja,bo plan tej operacjii juz jest:confused: a ona "podobno" moze wcale nie byc konieczna...:wściekła/y: ...

DORIS trzymam kciuki za wyniki Calineczki...Mam nadzieje ze beda lepsze niz nasze:)

GABI usciski dla Ciebie i Twojej siostry,bede sie modlila o sily dla niej...

KUBYMAMO codziennie prosze o ulge w bolu dla Ciebie:)

Ide do lozeczka bo padam z nog...Pozdrawiam Was wszystkie i do jutra...

A tu moja niunia z misiem:):):)

Witajcie Dziewczyny!!

Widzę, że powiało problemami… Cieszę się, że chcecie się tutaj nimi podzielić, bo nic tak nie pomaga jak wyrzucenie wszystkiego przyjaciołom. Szkoda tylko, że nie możemy porozmawiać w rzeczywistości, bo wtedy jeszcze bardziej by Wam ulżyło. Echhhh…

Gabi, jak będziesz u Siostry, to powiedz Jej, że my tutaj na forum przesyłamy Jej gorące pozdrowienia i moc całusków!!! Całym sercem jesteśmy przy Niej i będziemy się modliły i powrót do zdrowia!!! Musi gorąco wierzyć i modlić się, bo Pan czyni cuda!!!

Eve, Ty również nie zamartwiaj się na zapas. Zobaczysz, że wszystko się ułoży i mała Veronica będzie zdrowiutka jak rydz!!! Trzymamy kciuki i modlimy się!!!

I do wszystkich E-cioteczek – piszcie i się wyżalajcie jak czujecie potrzebę!!! Cieszę się, że mam takie przyjaciółki!!!

Może i teraz ja się trochę pożalę. Aczkolwiek nic takiego się nie stało, ale trochę serce mnie zabolało kilka dni temu… Kolega z pracy zostanie ojcem. Cieszy mnie to ogromnie, ale czasem czuję lekkie ukłucie w sercu. Nie wiem skąd mi się to bierze, bo jak leżałam w tamtym roku w szpitalu przed zabiegiem, to byłam pełna dobrych myśli, a Rafał jeszcze mnie nimi zarażał. No, ale przychodzą momenty, kiedy nie da się nad tym panować i potem smutno się robi. Podstępne uczucie!!! Nie chcę go!!! Wrrrrrr…..

P.S.
Monia, ja mam nadzieję, że Ty długo w tym Szczecinie nie będziesz siedziała!!! Babskie spotkania bez Ciebie będą niepełne...

Witam e-ciocie...

Faktycznie powiało problemami :-(...no ale kto ich nie ma :baffled:...

Gabi...bardzo mi przykro z powodu siostry...tak młoda osoba a zamiast cieszyć się życiem tak cierpi...pomodlę sie dzisiaj i za nią i za ciebie !!!

Eve....śliczna Twoja córeczka :tak:....serce pęka że taki maluszek cierpi :-(....

Poza ASD mamy jeszcze problem z aorta,ktora malutka miala operowana w 3 tyg zycia( miala koarktacje aorty),praktycznie na calym odcinku przed lukiem aorty jest ona zwezona:(

Wiesz Eve...miała dokładnie tą samą wadę co twoja córcia...operowano mnie jak miałam 15 lat....i od tej pory mam spokój....

Monia piszesz ze Marcin nas pozbiera i poodwozi?;-) a ja juz Pawla wynajelam hehe no ale moze rzeczywiscie wygodniej bedzie z Gliwic do Zabrza i na Przyszowice przez sosonice :-) tylko czy to nie problem dla Marcinka tak nas wozic?:-) moze umowmys ie tak ze Marcin nas zawiezie a Pawel odwiezie :-) pasuje?:-) aha no i ja najwczesniej moge o 16.30 :-) buziaki!!!

ps. Pawel dostal nowa prace!!!!! :-) :-)

reklama
KAROLCIA - GRATULACJE!!! Nowa praca i napewno lepsze pieniążki!!! :))) Ale się cieszę!!! :-):-):-):-)
Jupiiiiii - normalnie - dzisiaj jakoś tak wszystko ładnie się układa!!! :-):-):-)

No i dzięki temu doły przechodzą!!! Jupiiiiiiii :tak::tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry