reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć kochane....ja nie mogłam dorwać się do komputerka wczoraj....mamy w domku kolorowy zawrót głowy przez te wyjazd męża. Jest jeszcze wiele spraw do załatwienia a czasu coraz mniej....ahhh
Jeśli chodzi o adopcje...tak wiem Moniś i pamiętam. U nas w okolicy nie słyszałam o żadnym przypadku. Jednak jakby coś to obiecuje odrazu dzwonie! Jesteście tak kochani że sama was polecę!!!!
Jeśli chodzi o wieniec.....cieszę się ze tak długo zdobił grobek...był wybrany ze szczerego serca.....ahh:-(

Doris....cały czas trzymam kciuki za Twoją niunię!
I w ogóle cały czas e-cioteczki o was pamietam i za każdą z osobna trzymam kciuki!

Monia...a kiedy do mnie się wybierasz??? :-) Już się doczekać nie mogę.....:tak:
Pozdrawiam i ściskam was wszystkie mocno mocno mocno!!!
uff....jeden dzień mnie nie bylo na forum a tak tęskniłm....to normalnie NAŁÓG!!!!

reklama
U mnie pada i wieje :(

li-6403.png

Cześć cioteczki.Ale tu produkcja,a tylko jeden dzień nie zaglądałam:zawstydzona/y:
Mońcik,bardzo mnie Twój post zaskoczył i ucieszył.Zresztą każdy Twój post mnie cieszy.Będziemy Ci kibicować,żeby wszystko poszło,po Wszej myśli.Bo Wam sie szczęście w końcu należy !!!
Ja trochę zniknę,bo czeka mnie szpital i troszkę z tym zamieszania.Ale myślami będę z Wami:tak:
I jeszcze mam taką małą,maciupką prośbę:zawstydzona/y: żebyście się pomodliły również za moją siostrę,która jest bardzo chora i zaczyna się poddawać:-( O siłę dla niej,może Was Bóg wysłucha...
Buziaki wielkie.Papapapa.

Cieszę się, że wieniec długo posłużył:) Ale szkoda, ze to jednak mimo wszystko wieniec:-:)-(

No i szkoda, ze nie moigłysmy go zobaczyć. Ech, trudno...

Gabi, a co się z siostrą dzieje?? Jest az tak źle??? :-(

Gabi pomodlimy się za siostre i wyniki naszej calineczki i córeczki Eve, tyle trosk na tym swiecie:-(, Madziu a kiedy mąż wyjeżdza?

mąż mój wylatuje w sobotę....więc zostały nam dwa dni..a nawet w piątek idzie do pracy więc czasu dla siebie baaardzo mało.
Gabi pomodle sie...obiecuję!!!

Teraz musze uciekac robic obiadek...papa

Doris bądź dobrej myśli ...............może po prostu nie mieli czasu.............pewnie gdyby było coś poważnego to nie zwlekali by prawda ???????????

reklama
Doris musisz być dobrej myśli...nie wolno Ci się załamywać...trzymam kciuki za Calineczkę...
Majako...ja również zazdroszczę dziewczynom tych ich spotkań i ploteczek...
Kuby Mamo trzymaj się...na pewno nie jest Ci łatwo gdy tak wieje i pada...oby do wiosny...
Gabi...na pewno się pomodlę...czy dobrze zrozumiałam czy Ty idziesz do szpitala?
Tynka jak Twoje dziewczynki?
pozdrawiam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry