madzia8310
Fanka BB :)
Cześć kochane....ja nie mogłam dorwać się do komputerka wczoraj....mamy w domku kolorowy zawrót głowy przez te wyjazd męża. Jest jeszcze wiele spraw do załatwienia a czasu coraz mniej....ahhh
Jeśli chodzi o adopcje...tak wiem Moniś i pamiętam. U nas w okolicy nie słyszałam o żadnym przypadku. Jednak jakby coś to obiecuje odrazu dzwonie! Jesteście tak kochani że sama was polecę!!!!
Jeśli chodzi o wieniec.....cieszę się ze tak długo zdobił grobek...był wybrany ze szczerego serca.....ahh:-(
Doris....cały czas trzymam kciuki za Twoją niunię!
I w ogóle cały czas e-cioteczki o was pamietam i za każdą z osobna trzymam kciuki!
Monia...a kiedy do mnie się wybierasz??? :-) Już się doczekać nie mogę.....
Pozdrawiam i ściskam was wszystkie mocno mocno mocno!!!
uff....jeden dzień mnie nie bylo na forum a tak tęskniłm....to normalnie NAŁÓG!!!!
Jeśli chodzi o adopcje...tak wiem Moniś i pamiętam. U nas w okolicy nie słyszałam o żadnym przypadku. Jednak jakby coś to obiecuje odrazu dzwonie! Jesteście tak kochani że sama was polecę!!!!
Jeśli chodzi o wieniec.....cieszę się ze tak długo zdobił grobek...był wybrany ze szczerego serca.....ahh:-(
Doris....cały czas trzymam kciuki za Twoją niunię!
I w ogóle cały czas e-cioteczki o was pamietam i za każdą z osobna trzymam kciuki!
Monia...a kiedy do mnie się wybierasz??? :-) Już się doczekać nie mogę.....
Pozdrawiam i ściskam was wszystkie mocno mocno mocno!!!
uff....jeden dzień mnie nie bylo na forum a tak tęskniłm....to normalnie NAŁÓG!!!!