reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jeszcze raz link;-)
www.uszostakow.pl

Ech..nie dam rady napisać jeszcze raz bo mam awarię hihihi,mały miał pierwszą probę pozbycia się zatwardzenia do nocniczka i babcia poszła po termometr żeby mu pomóc;-) Oliś poszedł za nią i...narobił po drodze na dywan:-D:-pwięc lecę ratować sytuację czyli owy dywan,Oliśka i babcię hehe:-D

reklama
ja mówię tylko dobry wieczór :-) ściskam wszystkich i życzę milutkiej Niedzieli

pa pa

Przesyłam uściski dla MM i pozdrowienia dla wszystkich cioteczek:tak:

witam i ja...
u nas tez dzisiaj okropnie wiało i nadal wieje ale już jakby mniej...
pozdrawiam MM...i wszystkie e-cioteczki...
spokojnego i miłego wieczorku życzę...

Witam i ja :-D ... pozdrawiam wszystkie e-cioteczki weekendowo :tak:

a MM ... ściskam wirtualnie :-):tak:

no a ja dopiero teraz sie witam, nie wiem czy u nas wialo czy nie bo caly dzien w pracy przesiedzialam a w pracy nei mam okien, nei nie nie pracuje pod ziemia tylko w centrum handlowym :-) pozdrawiam :-)

Dobry wieczor wszystkim e-cioteczkom:)

Jestem nowa na BB ale historie Majeczki śledzę od początku. Była...jest....i bedzie wyjatkowa. Zawsze bedzie w moim sercu. Dzieki niej nauczyłam cieszyc sie kazda chwila.
E-cioteczki jestescie wspaniałe...
Moncik ty jestes dla mnie autorytetem.Chciałabym byc taka jak ty...miec tyle sily. dzieki tobie wzmocnila sie moja wiara do Boga-dziekuje ci za to!
Marcinie opiekuj sie Monika
Majeczko
[*] na zawsze zostaniesz w mojej pamieci wraz z twoja siostrzyczka Oliwka
[*] Pokochałam Cię aniolku

I ja wszystkich pozdrawiam i zycze spokojnej nocy..juz bez tego koszmarnego wiatru.
Troche przyblizyli te gory,zauwazyłyscie?

dziewczyny, ja mam takie pytanie.
pewnie wiele z was czytało ogłoszenie na forum, że mąz jednej z babyboomowiczek potrzebuje krwi. tak się składa ze jesteśmy z warszawy i mój maż ma grupe B+. chodzi mi o to, gdzie sie udac zeby tą krew oddac, tzn wiem ze do stacji krwiodastwa, ale czy ma znaczenie do której? i po prostu powiedziec imię i nazwisko dla kogo ta krew??

reklama
Elżbietko,zazwyczaj wszystko jedno do której,podajesz dla kogo i w jakim szpitalu.Ale konkretnego przypadku nie znam.Czytałam,że ten Pan leży na Banacha,kilka lat temu moja mama miała tam operację,również zbierałam krew.Dawcy przychodzili bezpośrednio do szpitala tam jest punkt krwiodawstwa (gdzieś na dole),chyba tak by było najprościej.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry