reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ależ się naczytałam:-)

Monia, mowiłam juz nie raz- chylę czoło przed Tobą! Jesteś niesamowita!

Rzeczywiscie fajnie by bylo sie spotkać. Mnie tez ciągnie do Karpacza. Może wiosną...
(Monika, mam też nadzieję, że dasz znać jak będziesz w Szczecinie...moze spotkamy się na jakimś dobrym ciachu, albo gorącej czekoladzie;-))

Kuby mamo, wysyłam Ci duuużo dobrej energi!!! Mam ogromną nadzieję, że kiedyś pojawi się jakieś światełko w tunelu i znajdzie się sposób na ten ból...

Haniu, ja też ciągle trzymam kciuki za Twoją fasolkę:tak:

Magda, na szczęście dzięki internetowi granice się zacierają. A na długo tak emigrujecie?

Kończe juz...u mnie wieje niemiłosiernie, światło miga i jeszcze syreny wyją. Mam nadzieję, że mnie nie zdmuchnie do jutra:(
Oj współczuje dziś tym, ktorzy mieszkają nad samym morzem.

Dobranoc

Maju (*) pamiętam....

reklama
U nas też okropnie wieje, tylko słoneczko zza chmur pociesza :)

India, to ty w Szczecinie urzędujesz? super, zaplanujemy spotkanie, poznasz też Doris... :)
Pozdrowienia dla wszystkich

Dzień dobry.
U nas też dziś strasznie wieje,a w nocy to była okropna wichura.
Moniko pozdrawiam i ściskam:tak:

Moniko, a co z Ciebie za ranny ptaszek się zrobił ;-)?
U nas wichura że hej i w nocy koszmarna burza była a ja nie spałam do 4 bo jakoś nie mogłam :no:
Miłego dnia!

Monia, a co dzis tak wczesnie na nogach ???:szok: Czyżby znowu Sara Cię obudziła!:-D

u nas tez strasznie wieje!!!:szok: Ale pogodynka mówiła ze do wieczora ma osłabnąć wiatrzysko !!!!:-)

Mamo Kuby wiem Ze dziś nie pogoda za bardzo sprzyja twojej chorobie trzymam kciuki z a mniejszy ból !!!

Oj Jak ja bym Chciała sie z toba spotkać i Cie poznać Moniko może kiedyś będzie nam to dane!!

a co u naszej Doris jeszcze na feriach u babci z Dziećmi !!!
Całuski dla Weroniczki!!!

Pozdrawiam was serdecznie e-cioteczki!!!

hej dziewczyny a ja dopiero jestem ..........
Monika jak samopoczucie ? Ciągle o Was myślę!!!
Mamo Kuby mam nadzieję, że ta wstrętna pogoda nie odbija się dziś na twoim
zdrowiu:tak:

.Emila mi strasznie kaszle :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a do tego lekomanka mi rośnie normalnie leki na litry mogłaby pic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mieliśmy dziś gości z Londynu .........kolega idzie do szpitala i potrzebował laptopa co by mu się nie nudziło ;-):-D no i poprosił o pomoc mojego męża a my cztery ( koleżanka, ja i moje panienki ) poszłyśmy sobie na kawkę :-p................no i okazało się, że moja Emilka ma nowy patent na nieplanowe zakupy...............TRZEBA SIE TOTALNIE ZALAĆ SOKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry:............no i miałyśmy przymusową wizytę w H& M:-D:-D:-D:-D:-D:-D...........następnym razem muszę wykorzystać jej patent :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pozdrawiamy wszystkie cioteczki. lecę sprzątać bo mam zaległości :dry::baffled:

Hej...jestem i ja.
Też się zdziwiłam że Monia tak wczesnie napisala...hmmm...
U nas też pogoda nie ciekawa a w nocy tak wiało że szok...
My na 18 idziemy na pizze...następne spotkanie ze znajomymi z powodu wyjazdu mojego M.
Jeśli chodzi o nasz wyjazdnarazie nie wiem jak długo. Wstępnie plnujemy okres moze 5 lat...ale ak naprawdę nic nie wiemy napewno i życie pokaże co dalej.
Tak tak...jeśli chodzi o internet...rewelacja że jest!!! :)))
Pozdraiam i ściskam was
całuski dla was MM.....miłego dnia

Majulek...kochana jesteś!!!
[*]

Witam po przerwie kilkudniowej:-)
Niestety pisanie mgr, latanie za wpisami na uczelni i malutek zabierają mnóstwo czasu, no i też nadrabiam zaległości towarzyskie, w końcu byłam wczoraj na piwku z koleżankami a dziś może kino z kumpelką...ależ mnie głowa od tego wiatru boli a miałam dziś bieganinę po warszawskich przystankach:dry::sorry2:
Moniko,Karlam,Haniu-suuuper zdjęcie,tyle optymizmu i takie miłe buźki:tak: Moniu, chętnie wybiorę się do Karpacza,cudne widoczki na fotkach,może na Majówkę męza wyciągnę bo jak do tej pory mamy swoją ulubioną Majerczykówkę w planach,jeździmy do takiego super pensjonatu z widokiem na całe Tatry,dziewczyny,polecam bo jest extra!podaję link dla zainteresowanych;-)
Poronin Pokoje Go

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry