reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
moncik karpacz jest piekny to prawda
i ty robisz super fotki , a klodzko polecam szczegolnie twierdze

reklama
boszeee przebrnęłam;-) ale naskrobałyście :baffled:;-):-p
Dziewczyny super , że spotkanko się udało :tak:
jak sie patrzy na te zdjęcia to aż sie chce w góry jechać:-D
a ja dziś mam jakoś dzień do kitu mało spalam i taka rozbita jestem......przespałam sie troszkę po południu :sorry2: Paweł też po nocce w pracy nie wyspany i oboje kręcimy sie po mieszkaniu i nie wiemy za co się wziąć.............:baffled:

Kuby mamo życzę by wreszcie znalazł się ktoś kto będzie w stanie Ci pomóc
A wszystkim tym , które chcą zafasolkować życzę ślicznych fasolek i zdrowych :tak:

:zawstydzona/y:przyznaję się, że kilka dni nie zaglądałam do was:zawstydzona/y:
w związku z tym nadrabuania mnóstwo (przejrzałamtylko kilika ostatnich stron)
w Sudety zapraszam:tak: jeśli ktoś lubi chodzić po schodach polecam Szczeliniec w Karłowie:-D poza tym jak najbardziej Karpacz, Kłodzko, Srebrną Górę, Zagórze śl... dużo tego:tak:można wymieniać i wymieniać:-) a zamki... na początek Książ i wspólne spotkanko:-D

Monia - jesteś wielkaaaa!!!! Dzięki za to zdjęcie z Kudowy. Super, że jednak się ostało... Gdybyś miała więcej ujęć, bo Marcin chyba robił, to ślij na maila hanka_24@tlen.pl

Dzięki!!!

Karolciu - hihi - mogę zostać Twoją drugą połówką?? :p:p:p (tak dla żartu... - jak już dzisiaj żartujemy...) :))

No dziewczyny w łóżkach teraz mogę nadrobić wszystko co dziś naskrobałyście:-)

no to było tyle pisac ;-)
już nadrobiłam i wszystko wiem:tak::-) poprzednio tylko pobieżnie czytałam , żeby coś napisać by dać znak życia :sorry2:;-)

witam wszystkie-:tak:

Ja nawet nie próbuje nadrobic postów które opusciłam:-( ale to wszystko wina przeziębienia i dużżżżżżzzo pracy. Ale juz jest lepiej chociaż nie do końca.

ale kilka postów przeczytałam żeby mniejwięcej dowiedziec sie co tutaj sie dzieje no i działo sie oj działo:szok:................. ale najwazniejsze widaz że Monika silna dziewczyna braaaaaawwwwwwwwwwwooooooooooo!!!!!!!! Tak trzymaj.
Ale Wam dziewczyny zazdroszcze tego babskiego wieczorka:tak: No i smae laseczki na zdjęciu, Karlam gdzie te twoje zbedne kilogramy?? Same szczupłe kobitki bo i Ania łaniutki brzuszek:tak:. Ale sie ciesze że takim optymizmem zawiało i to dzieki Moniczce.

Hanus - trzymam kciuki za zafasolkowanie, warto czekac ja tez czekałam dłuuuuugo i sie doczekałam:tak:

okej miłego weekendu życze, bo jutro męża siostra ma slub cywilny no i małe przyjecie mamy ( w czerwcu ślub kościelny) więc jak tylko sie uda z czasem to oczywiście przywitam sie Wami w poniedziałek

Zawsze o Was myśle MM i Aniołeczkach
[*]
[*]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry