reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
moncik karpacz jest piekny to prawda
i ty robisz super fotki , a klodzko polecam szczegolnie twierdze

reklama
boszeee przebrnęłam;-) ale naskrobałyście :baffled:;-):-p
Dziewczyny super , że spotkanko się udało :tak:
jak sie patrzy na te zdjęcia to aż sie chce w góry jechać:-D
a ja dziś mam jakoś dzień do kitu mało spalam i taka rozbita jestem......przespałam sie troszkę po południu :sorry2: Paweł też po nocce w pracy nie wyspany i oboje kręcimy sie po mieszkaniu i nie wiemy za co się wziąć.............:baffled:

Kuby mamo życzę by wreszcie znalazł się ktoś kto będzie w stanie Ci pomóc
A wszystkim tym , które chcą zafasolkować życzę ślicznych fasolek i zdrowych :tak:

:zawstydzona/y:przyznaję się, że kilka dni nie zaglądałam do was:zawstydzona/y:
w związku z tym nadrabuania mnóstwo (przejrzałamtylko kilika ostatnich stron)
w Sudety zapraszam:tak: jeśli ktoś lubi chodzić po schodach polecam Szczeliniec w Karłowie:-D poza tym jak najbardziej Karpacz, Kłodzko, Srebrną Górę, Zagórze śl... dużo tego:tak:można wymieniać i wymieniać:-) a zamki... na początek Książ i wspólne spotkanko:-D

Monia - jesteś wielkaaaa!!!! Dzięki za to zdjęcie z Kudowy. Super, że jednak się ostało... Gdybyś miała więcej ujęć, bo Marcin chyba robił, to ślij na maila hanka_24@tlen.pl

Dzięki!!!

Karolciu - hihi - mogę zostać Twoją drugą połówką?? :p:p:p (tak dla żartu... - jak już dzisiaj żartujemy...) :))

No dziewczyny w łóżkach teraz mogę nadrobić wszystko co dziś naskrobałyście:-)

no to było tyle pisac ;-)
już nadrobiłam i wszystko wiem:tak::-) poprzednio tylko pobieżnie czytałam , żeby coś napisać by dać znak życia :sorry2:;-)

witam wszystkie-:tak:

Ja nawet nie próbuje nadrobic postów które opusciłam:-( ale to wszystko wina przeziębienia i dużżżżżżzzo pracy. Ale juz jest lepiej chociaż nie do końca.

ale kilka postów przeczytałam żeby mniejwięcej dowiedziec sie co tutaj sie dzieje no i działo sie oj działo:szok:................. ale najwazniejsze widaz że Monika silna dziewczyna braaaaaawwwwwwwwwwwooooooooooo!!!!!!!! Tak trzymaj.
Ale Wam dziewczyny zazdroszcze tego babskiego wieczorka:tak: No i smae laseczki na zdjęciu, Karlam gdzie te twoje zbedne kilogramy?? Same szczupłe kobitki bo i Ania łaniutki brzuszek:tak:. Ale sie ciesze że takim optymizmem zawiało i to dzieki Moniczce.

Hanus - trzymam kciuki za zafasolkowanie, warto czekac ja tez czekałam dłuuuuugo i sie doczekałam:tak:

okej miłego weekendu życze, bo jutro męża siostra ma slub cywilny no i małe przyjecie mamy ( w czerwcu ślub kościelny) więc jak tylko sie uda z czasem to oczywiście przywitam sie Wami w poniedziałek

Zawsze o Was myśle MM i Aniołeczkach
[*]
[*]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry