reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie kochani.....
Wczoraj z mężem byliśmy na imprezce...było trochę naszych znajomych, ja oczywiscie opowiadałam o Naszej Mai...i znowu emocje puściły, łzy popłynęły...ahh...:-( Tak bardzo jej brak!!!!

Dziś u nas tak pieknie świeciło słonko...byliśmy z maluchem na "piaskach" na spacerku :tak: Młody sie cieszył tak bardzo jak by pierwszy raz wyszedł na dwór od nie wiem jak długiego czasu...hehe...uśmiech z buźki mu nie znikał..cały czas mówił łoooo, łoooo....i pokazywał drzweka, kaczuszki, wodę...heh. Chyba przebudza się z zimowego snu hihihi

U nas cały czas trwają przygotowania do wyjazdu mojego M. buuuu...im bliżej tym bardziej sie boję...ahh

Majeczko kochana...ciocia myśli o Tobie, tęskni i przytula co wieczór do serduszka...mała kochana rybko!!!!
[*]
[*]
[*]

Moniś...pozdrawiam i ściskam..cieszę sie że spotykacie się z Hanią i Hakerkiem...i że tak wam miło wspólnie spędzać czas. Oby takich spotkań jak najwięcej :)
Trzymajcie się kochani....

reklama
Dziś weszłam na bloga Maciusia Spychały i przeczytałam tam takie słowa:

Od razu pomyślałam o Doris i Weroniczce i postanowiłam to tu wkleić. Moze już czytałaś, moze znasz, ale moze nie i choć troszkę te słowa Ci pomogą...

Piękne słowa na prawdę dają dużo do myślenia!!!!!

Dzień dobry:-)

MM cieszę się,że mieliście udany weekend i trzymam kciuki,żeby każdy kolejny dzien przynosil wam dużo radości:tak:.

Doris witaj z powrotem napewno wypoczęłyście i naładowalyście baterie:tak:

Pozdrawiam wszystkie e - cioteczki.

Witam i ja!!! Po weekendzie pełnym wrażeń!!!
Tak jak już pisała Monia, zjadłyśmy wczoraj razem obiad!!! :)) Oj, przyjemnie było - i faktycznie jest tak, że w towarzystwie niektórych osób człowiek czuje się jak w rodzinie. :) Dzięki Monia i mam nadzieję, że tak już pozostanie! :))
Ja sobotę spędziłam sama, bo reszta bliskich mi osób pojechała na mszę do Częstochowy. Ja jeszcze nie czuję się gotowa aby tam pojechać. Ale za to w niedzielę wysłuchałam szczegółowych relacji. :)
A teraz jestem w pracy i zabieram się ostro za pracę!!
Całuski dla Wszystkich E-Cioteczek!!!

Witam w piekny słoneczny poranek :-):-):-)...

Monia Hania....cieszę się z Waszego udanego weekendu....

Moniu...piszesz że jesteś jak bateria słoneczna...to tak ja :tak::-):tak:...jak świeci piekne słoneczko jak np dzisiaj, czuje że wstepują we mnie siły i energia...ech byle do lata !!!

Wszystkim e-ciociom życze pieknego dnia....

Majulku (*)...Ty wiesz....

Witam!!!

Mońcik i magdulenka dziękuję za troskę... Dobrze przeczuwałyście z tymi wiatrami - weekend do niczego, już o nocy z piątku na sobotę nie wspomnę... :wściekła/y:

Moniko fajnie, że obiadowałyście z Hanuś. Dobrze miec bratnią duszę. Ja nie mam niestety przyjaciółki od serca na wyciągnięcie ręki i bardzo mi tego brakuje. Mamusi nie zwierzam sie za bardzo, bo matczyne serce boli najbardziej, Nie chcę jej obciążac, i tak sie wystarczajaco martwi, poza tym sama nie czuje sie najlepiej. :-(

Bardzo sie cieszę dziewczyny, że mam Was wirtualnie! :tak:

Buziaki dla wszystkich i każdej z osobna!!! ;-)

Byle do wiosny, może moje baterie nie zardzewiały i zaczną znowu funkcjonowac? :dry:

Powtarzam się Moniko, ale podziwiam Cię i zazdroszczę Ci wiary!!!

Maju, ty na zawsze w moim sercu!!!
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Dobrze miec bratnią duszę. Ja nie mam niestety przyjaciółki od serca na wyciągnięcie ręki i bardzo mi tego brakuje.

Bardzo sie cieszę dziewczyny, że mam Was wirtualnie! :tak:

Witam Kuby Mamo!!!
Powiem Ci, że ja również nie mam tutaj w najbliższej okolicy przyjaciółki od serca. Jedyna najbliższa mi osoba mieszka w Warszawie. A od jakiegoś czasu nasze kontakty trochę się rozluźniły..
Obecnie jestem na etapie szukania przyjaciółki tu na śląsku i mam nadzieję, że taką znajdę. :)
I pamiętaj, że do nas możesz pisać kiedy chcesz i ile chcesz!!! A jeśli poczujesz potrzebę to nawet na priva!!! Całuję!!!

Haniu...DZIĘKI!!!

Jesteś dla mnie, podobnie jak Monika, wielką osóbką o ogromnym, ciepłym serduszku!

li-6403.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry