reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie kochani.....
Wczoraj z mężem byliśmy na imprezce...było trochę naszych znajomych, ja oczywiscie opowiadałam o Naszej Mai...i znowu emocje puściły, łzy popłynęły...ahh...:-( Tak bardzo jej brak!!!!

Dziś u nas tak pieknie świeciło słonko...byliśmy z maluchem na "piaskach" na spacerku :tak: Młody sie cieszył tak bardzo jak by pierwszy raz wyszedł na dwór od nie wiem jak długiego czasu...hehe...uśmiech z buźki mu nie znikał..cały czas mówił łoooo, łoooo....i pokazywał drzweka, kaczuszki, wodę...heh. Chyba przebudza się z zimowego snu hihihi

U nas cały czas trwają przygotowania do wyjazdu mojego M. buuuu...im bliżej tym bardziej sie boję...ahh

Majeczko kochana...ciocia myśli o Tobie, tęskni i przytula co wieczór do serduszka...mała kochana rybko!!!!
[*]
[*]
[*]

Moniś...pozdrawiam i ściskam..cieszę sie że spotykacie się z Hanią i Hakerkiem...i że tak wam miło wspólnie spędzać czas. Oby takich spotkań jak najwięcej :)
Trzymajcie się kochani....

reklama
Dziś weszłam na bloga Maciusia Spychały i przeczytałam tam takie słowa:

Od razu pomyślałam o Doris i Weroniczce i postanowiłam to tu wkleić. Moze już czytałaś, moze znasz, ale moze nie i choć troszkę te słowa Ci pomogą...

Piękne słowa na prawdę dają dużo do myślenia!!!!!

Dzień dobry:-)

MM cieszę się,że mieliście udany weekend i trzymam kciuki,żeby każdy kolejny dzien przynosil wam dużo radości:tak:.

Doris witaj z powrotem napewno wypoczęłyście i naładowalyście baterie:tak:

Pozdrawiam wszystkie e - cioteczki.

Witam i ja!!! Po weekendzie pełnym wrażeń!!!
Tak jak już pisała Monia, zjadłyśmy wczoraj razem obiad!!! :)) Oj, przyjemnie było - i faktycznie jest tak, że w towarzystwie niektórych osób człowiek czuje się jak w rodzinie. :) Dzięki Monia i mam nadzieję, że tak już pozostanie! :))
Ja sobotę spędziłam sama, bo reszta bliskich mi osób pojechała na mszę do Częstochowy. Ja jeszcze nie czuję się gotowa aby tam pojechać. Ale za to w niedzielę wysłuchałam szczegółowych relacji. :)
A teraz jestem w pracy i zabieram się ostro za pracę!!
Całuski dla Wszystkich E-Cioteczek!!!

Witam w piekny słoneczny poranek :-):-):-)...

Monia Hania....cieszę się z Waszego udanego weekendu....

Moniu...piszesz że jesteś jak bateria słoneczna...to tak ja :tak::-):tak:...jak świeci piekne słoneczko jak np dzisiaj, czuje że wstepują we mnie siły i energia...ech byle do lata !!!

Wszystkim e-ciociom życze pieknego dnia....

Majulku (*)...Ty wiesz....

Witam!!!

Mońcik i magdulenka dziękuję za troskę... Dobrze przeczuwałyście z tymi wiatrami - weekend do niczego, już o nocy z piątku na sobotę nie wspomnę... :wściekła/y:

Moniko fajnie, że obiadowałyście z Hanuś. Dobrze miec bratnią duszę. Ja nie mam niestety przyjaciółki od serca na wyciągnięcie ręki i bardzo mi tego brakuje. Mamusi nie zwierzam sie za bardzo, bo matczyne serce boli najbardziej, Nie chcę jej obciążac, i tak sie wystarczajaco martwi, poza tym sama nie czuje sie najlepiej. :-(

Bardzo sie cieszę dziewczyny, że mam Was wirtualnie! :tak:

Buziaki dla wszystkich i każdej z osobna!!! ;-)

Byle do wiosny, może moje baterie nie zardzewiały i zaczną znowu funkcjonowac? :dry:

Powtarzam się Moniko, ale podziwiam Cię i zazdroszczę Ci wiary!!!

Maju, ty na zawsze w moim sercu!!!
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Dobrze miec bratnią duszę. Ja nie mam niestety przyjaciółki od serca na wyciągnięcie ręki i bardzo mi tego brakuje.

Bardzo sie cieszę dziewczyny, że mam Was wirtualnie! :tak:

Witam Kuby Mamo!!!
Powiem Ci, że ja również nie mam tutaj w najbliższej okolicy przyjaciółki od serca. Jedyna najbliższa mi osoba mieszka w Warszawie. A od jakiegoś czasu nasze kontakty trochę się rozluźniły..
Obecnie jestem na etapie szukania przyjaciółki tu na śląsku i mam nadzieję, że taką znajdę. :)
I pamiętaj, że do nas możesz pisać kiedy chcesz i ile chcesz!!! A jeśli poczujesz potrzebę to nawet na priva!!! Całuję!!!

Haniu...DZIĘKI!!!

Jesteś dla mnie, podobnie jak Monika, wielką osóbką o ogromnym, ciepłym serduszku!

li-6403.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry