reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ależ się naczytałam:-)

Monia, mowiłam juz nie raz- chylę czoło przed Tobą! Jesteś niesamowita!

Rzeczywiscie fajnie by bylo sie spotkać. Mnie tez ciągnie do Karpacza. Może wiosną...
(Monika, mam też nadzieję, że dasz znać jak będziesz w Szczecinie...moze spotkamy się na jakimś dobrym ciachu, albo gorącej czekoladzie;-))

Kuby mamo, wysyłam Ci duuużo dobrej energi!!! Mam ogromną nadzieję, że kiedyś pojawi się jakieś światełko w tunelu i znajdzie się sposób na ten ból...

Haniu, ja też ciągle trzymam kciuki za Twoją fasolkę:tak:

Magda, na szczęście dzięki internetowi granice się zacierają. A na długo tak emigrujecie?

Kończe juz...u mnie wieje niemiłosiernie, światło miga i jeszcze syreny wyją. Mam nadzieję, że mnie nie zdmuchnie do jutra:(
Oj współczuje dziś tym, ktorzy mieszkają nad samym morzem.

Dobranoc

Maju (*) pamiętam....

reklama
U nas też okropnie wieje, tylko słoneczko zza chmur pociesza :)

India, to ty w Szczecinie urzędujesz? super, zaplanujemy spotkanie, poznasz też Doris... :)
Pozdrowienia dla wszystkich

Dzień dobry.
U nas też dziś strasznie wieje,a w nocy to była okropna wichura.
Moniko pozdrawiam i ściskam:tak:

Moniko, a co z Ciebie za ranny ptaszek się zrobił ;-)?
U nas wichura że hej i w nocy koszmarna burza była a ja nie spałam do 4 bo jakoś nie mogłam :no:
Miłego dnia!

Monia, a co dzis tak wczesnie na nogach ???:szok: Czyżby znowu Sara Cię obudziła!:-D

u nas tez strasznie wieje!!!:szok: Ale pogodynka mówiła ze do wieczora ma osłabnąć wiatrzysko !!!!:-)

Mamo Kuby wiem Ze dziś nie pogoda za bardzo sprzyja twojej chorobie trzymam kciuki z a mniejszy ból !!!

Oj Jak ja bym Chciała sie z toba spotkać i Cie poznać Moniko może kiedyś będzie nam to dane!!

a co u naszej Doris jeszcze na feriach u babci z Dziećmi !!!
Całuski dla Weroniczki!!!

Pozdrawiam was serdecznie e-cioteczki!!!

hej dziewczyny a ja dopiero jestem ..........
Monika jak samopoczucie ? Ciągle o Was myślę!!!
Mamo Kuby mam nadzieję, że ta wstrętna pogoda nie odbija się dziś na twoim
zdrowiu:tak:

.Emila mi strasznie kaszle :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a do tego lekomanka mi rośnie normalnie leki na litry mogłaby pic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mieliśmy dziś gości z Londynu .........kolega idzie do szpitala i potrzebował laptopa co by mu się nie nudziło ;-):-D no i poprosił o pomoc mojego męża a my cztery ( koleżanka, ja i moje panienki ) poszłyśmy sobie na kawkę :-p................no i okazało się, że moja Emilka ma nowy patent na nieplanowe zakupy...............TRZEBA SIE TOTALNIE ZALAĆ SOKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry:............no i miałyśmy przymusową wizytę w H& M:-D:-D:-D:-D:-D:-D...........następnym razem muszę wykorzystać jej patent :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pozdrawiamy wszystkie cioteczki. lecę sprzątać bo mam zaległości :dry::baffled:

Hej...jestem i ja.
Też się zdziwiłam że Monia tak wczesnie napisala...hmmm...
U nas też pogoda nie ciekawa a w nocy tak wiało że szok...
My na 18 idziemy na pizze...następne spotkanie ze znajomymi z powodu wyjazdu mojego M.
Jeśli chodzi o nasz wyjazdnarazie nie wiem jak długo. Wstępnie plnujemy okres moze 5 lat...ale ak naprawdę nic nie wiemy napewno i życie pokaże co dalej.
Tak tak...jeśli chodzi o internet...rewelacja że jest!!! :)))
Pozdraiam i ściskam was
całuski dla was MM.....miłego dnia

Majulek...kochana jesteś!!!
[*]

Witam po przerwie kilkudniowej:-)
Niestety pisanie mgr, latanie za wpisami na uczelni i malutek zabierają mnóstwo czasu, no i też nadrabiam zaległości towarzyskie, w końcu byłam wczoraj na piwku z koleżankami a dziś może kino z kumpelką...ależ mnie głowa od tego wiatru boli a miałam dziś bieganinę po warszawskich przystankach:dry::sorry2:
Moniko,Karlam,Haniu-suuuper zdjęcie,tyle optymizmu i takie miłe buźki:tak: Moniu, chętnie wybiorę się do Karpacza,cudne widoczki na fotkach,może na Majówkę męza wyciągnę bo jak do tej pory mamy swoją ulubioną Majerczykówkę w planach,jeździmy do takiego super pensjonatu z widokiem na całe Tatry,dziewczyny,polecam bo jest extra!podaję link dla zainteresowanych;-)
Poronin Pokoje Go

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry