- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
uff nawet tak zle na tymz djeciu nei wyszla, Haniu wygladamy jakbysmy byly para hehehehe :-) zdjecia z Karpacza super:-) tez cche tam jechac:-)
Magdulenka bo ja to sie zmieniam z dnia na dzien :-) nie zawsze na lepsze heheh :-)
Magdulenka bo ja to sie zmieniam z dnia na dzien :-) nie zawsze na lepsze heheh :-)
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
oj Moncik jak pokazujesz te fotki to może z rodzinką sie nie wybiore do Zakopanego tylko do Karpacza!!!bo na jesień chce zrobić wypad z dziecmi Zuza juz bedzie miala roczek to można z nią juz powoli wyjeżdzać!!
wy macie blisko góry a ja z północy to daleko!!!
ale ja mam morze 50 km i jestem!!!
także jesteśmy podzielone!!
Pozdrawiam laseczki!!!
wy macie blisko góry a ja z północy to daleko!!!
ale ja mam morze 50 km i jestem!!!
także jesteśmy podzielone!!
Pozdrawiam laseczki!!!
mysia23
mama dwójeczki
Witam po kolejnej przerwie...
ale jakoś tak czuje sie jak nie u siebie...
MONIKO jesteś wielka!!! Wszystkie dary, o które sie modlisz dostajesz...nie znam takiej osoby jak Ty...Ciesze sie z rodzinka przeogromnie, ze takie masz plany, ze jakoś starasz sie iść do przodu. Twoje wiara taka wielka...niesamowita kobieta z Ciebie - a nawet te słowa to za mało...Modle sie każdego dnia o radość i ukojenie dla Ciebie i Marcina i proszę twoje aniołki Majeczke i Oliwkę by wami sie opiekowały!!
Miło poznać babcie Mai. Jest Pani wspaniała, Monika ma na pewno wielkie wsparcie.
Hanus życzę fasolki, mam nadzieje, ze Bóg ma taki plan.
Madzia, silna jesteś kobitka, dasz rade bez męża, a na wieczność nie wyjeżdża....głowa do góry!!!
A zdjecie ze spotkania super i z Karpacza też!!!!
Majeczko(*) pamiętam Skarbie
ale jakoś tak czuje sie jak nie u siebie...
MONIKO jesteś wielka!!! Wszystkie dary, o które sie modlisz dostajesz...nie znam takiej osoby jak Ty...Ciesze sie z rodzinka przeogromnie, ze takie masz plany, ze jakoś starasz sie iść do przodu. Twoje wiara taka wielka...niesamowita kobieta z Ciebie - a nawet te słowa to za mało...Modle sie każdego dnia o radość i ukojenie dla Ciebie i Marcina i proszę twoje aniołki Majeczke i Oliwkę by wami sie opiekowały!!
Miło poznać babcie Mai. Jest Pani wspaniała, Monika ma na pewno wielkie wsparcie.
Hanus życzę fasolki, mam nadzieje, ze Bóg ma taki plan.
Madzia, silna jesteś kobitka, dasz rade bez męża, a na wieczność nie wyjeżdża....głowa do góry!!!
A zdjecie ze spotkania super i z Karpacza też!!!!
Majeczko(*) pamiętam Skarbie
Monia - super zdjęcia :-) A ja także bardzo lubię Sudety ;-) bywałam tam swego czasu, na wczasach z rodzicami, na obozach wędrownych :-) oj fajnie było...
Byłam z małą u tego chirurga, na szczęście wszystko ok... mamy ewentualnie ją stymulować na lewą stronę i za dwa miesiące do kontroli... ufff... ulżyło mi... dziękujemy za wszystkie dobre słowa
Całuski
Byłam z małą u tego chirurga, na szczęście wszystko ok... mamy ewentualnie ją stymulować na lewą stronę i za dwa miesiące do kontroli... ufff... ulżyło mi... dziękujemy za wszystkie dobre słowa
Całuski
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
A ja lubię stare zamczyska z południa Polski...
oj Mamo Kuby mój maz też uwielbia ja też ale nie tak bardzo mnie zachwycają piekne widoki!!
oj Monia na pewno teraz już tylko Karpacz wchodzi w gre na urlop!!
Mąż widział te fotki i sam sie też nimi zachwycil!! hihihih
Monia - super zdjęcia :-) A ja także bardzo lubię Sudety ;-) bywałam tam swego czasu, na wczasach z rodzicami, na obozach wędrownych :-) oj fajnie było...
Całuski
oj a nie mówiłam że bedzie dobrze!!
Tylko sprawa przekrecania na inna strone bo dziecko zawsze ma swoja ulubiona!!
Ciesze sie ze wszystko jest ok!!!
Karlam wcale na gorsze sie nie zmieniasz ładna z ciebie babka!!
i tak tylko masz mówić!!i mysleć!!!
wszystkie jesteśmy ładne !!!(ale skromna jestem co??)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hej! :-)
Ale sie tu wesolutko zrobilo! Az milo sie czyta takie posciki! :-) :-) :-)
MOŃCIK,wygladasz rewelacyjnie! Taaaaaka energia z Ciebie tryska,ze hej! :-) Tak strasznie sie ciesze,ze zobaczylam Cie taka usmiechnieta. :-) Ahhh,az mi sie serce raduje! :-) :-) :-) A fota Sary rewelaaa! Rozumiem,ze ona sie przeciagala...
MAMO KUBY,strasznie Ci wspolczuje. :-( Zycze Ci z calego serducha,aby bolalo Cie,jak najrzadziej i jak najmniej!!!
HANUS,jak najszybszego zafasolkowania,Kochana! Trzymam kciuki! :-)
A tak w ogole,to dziekuje Wam,Kochane e-ciocie,ze rowniez cieszycie sie z tego,iz z Zuzia juz dobrze.
Ale sie tu wesolutko zrobilo! Az milo sie czyta takie posciki! :-) :-) :-)
MOŃCIK,wygladasz rewelacyjnie! Taaaaaka energia z Ciebie tryska,ze hej! :-) Tak strasznie sie ciesze,ze zobaczylam Cie taka usmiechnieta. :-) Ahhh,az mi sie serce raduje! :-) :-) :-) A fota Sary rewelaaa! Rozumiem,ze ona sie przeciagala...
MAMO KUBY,strasznie Ci wspolczuje. :-( Zycze Ci z calego serducha,aby bolalo Cie,jak najrzadziej i jak najmniej!!!
HANUS,jak najszybszego zafasolkowania,Kochana! Trzymam kciuki! :-)
A tak w ogole,to dziekuje Wam,Kochane e-ciocie,ze rowniez cieszycie sie z tego,iz z Zuzia juz dobrze.
monika3
Mama Amelki i Filipka
Jak można się nie cieszyć patrząc na Zuzie próbującą stanąc na głowie ;-)
Majako...jak dobrze że z małą Juleczką wszystko ok...
reklama
agata077
Czerwcowa mama 2009
Moniko aż sie serce raduje czytajac twoje posty jestem tutaj chociaz staram sie dojsc do siebie jak wiekszosc dziewczyn modle sie rowniez za dziewczynki za sile dla Was niech promyczki radosci goszcza w waszym zyciu JESTEŚ WIELKA ....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.