reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie ma co narzekac,najwazniejsze,ze wogole mamy gdzie mieszkac:tak::-)
Karlam1 jak sie przeprowadzacie to i miejsca wiecej a jak jedna dzidzia jest to i na druga kasa sie znajdzie..Zwłaszcza ze ubrania i akcesoria juz sa...
Moncik a z ta krwia to rzeczywiscie były zarty...Numer był fałszywy..Podobno zajeła sie juz tym policja:tak:.Ale mowili w TVN rowniez ze grupa wymieniona w smsie A RH- to bardzo rzadka grupa i maja jej naprawde mało.Zart nie zart mysle,ze krew i tak warto oddac i sama jesli tylko moge to oddaje.
Szkoda,ze nie moge sie wybrac z Wami na to piffko...nie pamietam juz kiedy gdzies byłam :baffled:
Spijcie słodko..:wink:

reklama
Dziewczyny życzę miłego wieczoru. :tak:

Ja jak zwykle w domu. W taką pogodę, jaką mamy dzisiaj, nie mogę znaleźć miejca. W czasie deszczowych dni (które tej zimy są codziennie) moja choroba daje się szczególnie we znaki. Ból jest nie do zniesienia i tracę cierpliwość (o ile ją jeszcze mam...). Idę się wygodnie ułożyć i mam nadzieję, że ból trochę puści. Ach, takie życie...:wściekła/y:

Buziaki!!!

MM ja ciągle z Wami myślami i ze wszystkimi, którym jest ciężko!!! :happy:

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

PS...AgutkaZG...gdzie się podziewałaś...no i sliczny nowy awatar !!!

Monisiu,dziekuje za komplemencik avatarkowy! :-D Teraz wstawilam sobie troszku inny. :cool2: :-D
A jesli chodzi o moja nieobecnosc... :zawstydzona/y:
Musialam sie z tym wszystkim,co sie wydarzylo z Majunia [*] pogodzic... Nie chcialam caly czas pisac tu postow typu,jak mi smutno,jak mi zle,jaki mam zal,ile to placze... Musialam sie uspokoic,zeby nie rozdrapywac ran wszystkich e-obecnych,a tymbardziej MM... Podczytywalam caly czas ten moj ukochany watek,ale nie mialam odwagi niczego napisac,zeby znowu nie wyskoczyc z jakims smutnym textem... :zawstydzona/y:
Gdy jednak zobaczylam post
Monciczka,doszlam do wniosku,ze skoro ta Kobieta ma tyle sily,zeby tu wrocic,to ja powinnam tez ja miec! Bo przeciez to ich spotkala najwieksza tragedia... Tak,czy inaczej,juz wrocilam. :-) I nie mam zamiaru wiecej stad uciekac,no,chyba,ze bedzie jakies konkretne wytlumaczonko,hiih. :-) ;-)

Cieszymy się Agutka, że jesteś. Powinnyśmy się tutaj wspierać. Ja bez Was żyć nie mogę, a ten wątek stał się częścią mojego życia!!!
Zawsze będę pamiętała o Mai. Mnie też smutek nadal ogarnia i nadal nie mogę uwierzyć, że nie ma Jej na tym świecie... Ale my musimy nadal żyć!!! I starać się wesprzeć Monikę i Marcina!!!
Choć tyle możemy dla Nich zrobić!!!
Jesteście wspaniałe!!!

Mamo Kuby - dużo zdrówka życzę!!! :))

właśnie ja sie pod tym podpisuje kochaniutka nie daj sie choróbskom !!!!!
Moniko dzieki że z nami jesteś,pozdrawiam i spokojnej nocki życzę kochana !!!
I wam wszystkim tez e-cioteczki
jeszcze dobry miesiac i wiosna .........juz blizej jak dalej a i tak mamy ciepła zimę w ty roku !!!!
pozdrawiam i do jutra chociaż i tak pewnie jeszcze tu zajrze !!!!!
dobrej nocki

(*) Majeczko pamietamy............

Serce Malwiny

Cieszymy się Agutka, że jesteś. Powinnyśmy się tutaj wspierać. Ja bez Was żyć nie mogę, a ten wątek stał się częścią mojego życia!!!
Zawsze będę pamiętała o Mai. Mnie też smutek nadal ogarnia i nadal nie mogę uwierzyć, że nie ma Jej na tym świecie... Ale my musimy nadal żyć!!! I starać się wesprzeć Monikę i Marcina!!!
Jesteście wspaniałe!!!
zgadzam się z Hanią...:tak:
Ty też jesteś wspaniała Haniu:tak:...mogę Cię zaprosić na n-k?

Jesteście wspaniałe!!!

Haniu,dziekuje Kochana! :-)
Dlatego tez wlasnie mnie nie bylo jakis czas tutaj... :zawstydzona/y: Zeby wrocic i pelnia sil moc wspierac Monike i Marcina. :tak: :tak: :tak:

MM,jestem,mysle,kocham i wspieram! :tak: :tak: :tak:

MAJUNIU,pamietam caly czas! Na zawsze pozostaniesz w moim sercu,malenka! :blink: [*]

Mamo Kubusia,zdrowka Kochaniutka!

No no Karolciu, to szykują się zmiany...fantastycznie! Ja też mam chęć stąd uciec, zacząć od nowa ale....wszystkie wiemy, że to nie takie proste.
I jeszcze jedno - bardzo często bywa tak, że jak się zmienia mieszkanie, to i nowy członek rodziny przybywa iii nie mam tu na myśli psa he he!

Z przyjemnością się z wami spotkam, z nadzieją, że nie podzialam na was jak cebula na oczy :)

hehe jak nie psa to co ?? ;-) :-) hehe
Monia podzialasz jak cebula ale ta w plynie na grype czyli lekarstwo :-) hehehe no i sobota zakklepana :-) tylko trzeba ustalic jeszcze miejsce :-)

Karlam ciesze sie ze Michas lepiej sie czuje i ze szykuja wam sie takie fajne zmiany,wreszcie sie doczekalas wlasnego mieszkanka....super:tak:(szkoda ze nas juz na stycznioweczkach nie informujesz o takich fajnych wiadomosciach...:-()
ja tez na pierwszy rzut oka myslalam ze sie zafasolkowalas:tak:;-)

Maju no to mi dalas klapsa hehe :-) przepraszam juz powoli pokornie wracam na styczniowki :-)

fajne jaja a ja sie za miesiac przeprowadzam:szok::-D

no to uwazaj uwazaj, ja tez tak gdzies za miesiac, zebysmy sie razem na listopadowkach lub grudniowkach nie spotkaly hehhehe :-)

Karolciu... Kto wie z tą przeprowadzką... :p:p:p

Haniu w takim razie Wy sie musicie wyprowadzic, a wlasnie przeciez sie przeprowadziliscie , fakt ze sciane dalej ale zawsze :-) cos malo ochrzciliscie to nowe gniazdko :-)

Nie ma co narzekac,najwazniejsze,ze wogole mamy gdzie mieszkac:tak::-)
Karlam1 jak sie przeprowadzacie to i miejsca wiecej a jak jedna dzidzia jest to i na druga kasa sie znajdzie..Zwłaszcza ze ubrania i akcesoria juz sa...

miejsca odrobine wiecej bo to bedzie kawalerka, fakt ze 40 m2 ma no ale jednak jeden pokoj to stanowczo za malo, ale jak to sie mowi ciasne ale wlasne (no prawie heheh) :-)

a tak wogole to dzisiaj mialam sajgon w pracy, kolejne przeceny, mase ludzi i ja biedna sama... :-) ale lubie to ehehehe, jutro od 9 do 21 :-)

reklama
Jaki tu dziś ruch:-)
Ja też jestem cały czas z Wami...nawet jak nie piszę

Monika super, że jesteś! Chylę czoło przed Tobą.

Pozdrawiam Wszystkich gorąco!

Maju...(*)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry