reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
może rzeczywiście coś w tym jest, nasz synek urodził się 5 lat po ślubie, ale zafasolkowałam niecały rok po tym jak się wprowadziliśmy do obecnego mieszkania,

a wiem że pani od której kupiliśmy mieszkanie, oni wyprowadzili się do domku, urodziła córeczkę kilka miesięcy młodszą od mojego synka

Wiecie od dwóch dni mam z powrotem dziecko w przedszkolu,
i zaczynam odreagowywać.
Krystian się bardzo rozchorował w piątek w dniu pogrzebu Majeczki,
dlatego zniknęłam.

Nieźle się strachu najedliśmy, ale nie umiałam o tym napisać na forum.

Tym bardziej podziwiam Mońcik.

pozdrawiam

reklama
Jejku...jak tu miło.....:)
A ja posiedzieć nie mogłam....teraz też muszę lecieć do kuchni bo zaraz głodny mąż wróci z pracy..ahhh
Jak fajnie że jesteś z nami Monia....:) Super fajnie!!!!!
Buziaki dla każdego z osobna....
jeszcze tu wróce....heheh

witam dziewczynki
Wszystkim chorowitkom dużo zdrowia nie zdrówka ZDROWIA!!!! życzę

Doris miło widzieć Calineczkę uśmiechniętą mimo szpitalnego klimatu, wracajcie do domku szybciutko ściskam mocno:tak:, oh jak bym chciała żeby było duuuuuuużo lepiej, oby Twoje marzenia się spełniły i żebyś usłyszała tupot nóżek Weroniczki
Moniczko ja Cię nie muszę widzieć, wystarczy czytać a już działasz jak cebulka,....... mały uśmieszek w Twoją stronę... a za Malwinkę trzymam kciuki no i mam nadzieję że z tego 1% troszkę pieniążków się uzbiera, no i Zosia... myślę trzymam kciuki.......

Moniczko bardzo sie ciesze ze jestes z nami:)...Przynioslas slonce i zrobilo sie weselej...Jesli chodzi o krzyzyk to czulam ze jest on u Zosi:):)...Modle sie zeby poradzila sobie kruszynka malutka...

Sciskam Was wszystkie i kazda z osobna...musze zmykac bo moja Veronica dzisiaj strasznie mamusina jest,zapowiada sie ciezki dzien:(...

Hej:-)
jak tu fajnie się zrobiło:tak: niesamowite, po prostu CUD
Mońcik jesteś WIELKA!!! Wielkie buziaki:-D

Majeczko (*) cały czas pamiętam...

P.S. Też zapraszam do grona znajomych na Naszej Klasie:))) link poniżej:)

Kachasek moje raty tez tak koło 2031 sie skończą;-) no i rzeczywiście jak sie przeprowadziłam to się zafasolkowałam:-D.

Ja też musze iść gotować:eek:.

reklama
Bardzo się cieszę Mońcik że jesteś z nami :tak::-) BARDZO!!!!!! Jesteś kochana! Czekałam na Ciebie :tak:

Ale Maja ma czarniutkie długie włoski-> sliczne, czupryne ma jak 3 letnia panienka!

Doris slicznie Twoja córcia zajada na dwie ręce :tak:

He he tez mam nie mały kredycik na karku :tak:

Pozdrawiam Was gorąco!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry