- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
T
tynka
Gość
tak tak my tez mieszkamy "w banku ";-)
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Z przyjemnością się z wami spotkam, z nadzieją, że nie podzialam na was jak cebula na oczy
Moniko kochana, możemy sobie nawet popłakać... Nie przejmuj się tym!!! Ściskam Cię bardzo mocno!!!
Karolciu... Kto wie z tą przeprowadzką...
Hanus78
Hanuś obejrzałam zdjęcia na NK ......ale chudzinka jesteś , a mąż to poważny facet, a Ty na każdym zdjęciu uśmiechnięta
Hmmmmm - chudzinka - ja tam nie narzekam. A jem tyle, że czasem lepiej ubierać niż żywić...
A mąż?? Poważny, bo się nie uśmiecha?? Te typy tak mają. Ja to mam pzryklejony uśmiech do gęby, dlatego wszystkie foty uśmiechnięte.
A jem tyle, że czasem lepiej ubierać niż żywić...
no właśnie tak zazwyczaj jest że te "obżarciuszki" to spalają wszystko co tylko zjedzą, a te co mało jedzą by trzymać linię to co zjedzą to się odkłada właśnie u mnie z tym odkładaniem ostatnio tak jest
Hanus78
A ja nie mówie - hop... Latka lecą a wiadomo jak to z wiekiem jest. :/
kachasek
matka-wariatka :)
oj na drugi remont to ja się nie piszęMoja droga nam wystarczył remont by zafasolkować po raz drugi ;-)
widzę, że między naszymi urwisami jest tylko 10 dni różnicy:-)Kachasek moje raty tez tak koło 2031 sie skończą;-) no i rzeczywiście jak sie przeprowadziłam to się zafasolkowałam.
chyba też nie, bo za co grunt pod namiot?;-)...........widzę że gdyby nie te KREDYTY to byśmy w namiotach mieszkały ;-)
miałam się uczyć, a do łba zakutego nic nie wchodzi jutro będzie dzień klęski (pojutrze z resztą też) a dzisiaj nocka dłuuuuuga się zapowiada
Noukie
Majowa mama 2007
widzę, że między naszymi urwisami jest tylko 10 dni różnicy:-)
Mój wczesniak też miałam być czerwcówka ale mały na świat się pospieszył.
miałam się uczyć, a do łba zakutego nic nie wchodzi jutro będzie dzień klęski (pojutrze z resztą też) a dzisiaj nocka dłuuuuuga się zapowiada
Powodzenia na egzaminach.
Miłego wieczoru e-cioteczki.
reklama
hej hej - naprawdę tu dziś wesoło :-)
Karolciu - hmmm... interesujące zmiany przed Tobą
Kredyty, kredyty - no właśnie Agutka, bez nich mieszkałybyśmy w namiotach i jeździły furmankami - właśnie wczoraj wzięliśmy kredyt na nowe auto
Wszystkim chorutkim życzę powrotu do zdrówka...
Monia - uściski :-)
miłego wieczoru
Karolciu - hmmm... interesujące zmiany przed Tobą
Kredyty, kredyty - no właśnie Agutka, bez nich mieszkałybyśmy w namiotach i jeździły furmankami - właśnie wczoraj wzięliśmy kredyt na nowe auto
Wszystkim chorutkim życzę powrotu do zdrówka...
Monia - uściski :-)
miłego wieczoru
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.