reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I ja tu jestem czesto chociaz nie pisze za kazda wizyta...

Kuby Mamo zdrowka,zdrowka i jeszcze raz zdrowka Ci zycze i zeby bol ustapil:)...

MM mysla,sercem i modlitwa zawsze z Wami...

Pozdrowienia dla wszystkich e-cioteczek:)...

(*) Majuniu dla Ciebie...

reklama
Witam. Ostatnio nie pisałam,ale podczytywałam was.
Mońcik bardzo się cieszę,że mogłam cię przeczytać:tak:. Myślami jestem ciągle z wami. Trzymajcie się.

Witam was wszystkich ciepło w pochmurną sobotę (przynajmniej tak jest u mnie)!
Moniko fajnie że jesteś z nami zobaczysz z dnia na dzien bedzie Ci łatwiej wiadomo że nic na siłe!!!
Mamo Kuby zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!
Miłego weekendu kochane e-cioteczki!!!!
Pozdrawiam i całuje i jeszcze dziś tu na pewno zajrze !!!!

Buziaki kociaki!!!

Zapraszam na N-K szukać Magdalena Imianowska Pelplin

witam wszystkie e-ciocie.....u nas super pogoda,slonko swieci,az zyc sie chce:-D.....
zycze wam wszystkim milego dnia.....dla Moniki i Marcina szczegolne usciski i pozdrowienia(jestesmy z wami myslami...)
Majeczko pamietamy
[*]

wszystkim chorobkom duzo zdrowia........jeszcze tu zajze wieczorkiem;-)

My sie też witamy u nas dziś piekna pogoda a ja musze wkońcu troche w domu posprzątać:-(.

Dzień dobry w sobotę.

No niestety ja wczoraj padłam po 22-ej.

Dzisiaj trochę lepsza pogoda, więc jakoś funkcjonuję.
Na obiad uraczę wszystkich domowników chińszczyzną (poza Kubusiem, bo jedzonko będzie bardzo pikantne :)). Lubię eksperymentować w kuchni orientalnej, a i Rodzinka nie narzeka ;)

Pozdrawiam Monikę i Marcina!

Wszystkim ślę buziaki.

Dzięki dziewczyny za troskę. Niestety moja choroba już taka jest, ciężko się z nią żyje, ale inaczej nie da rady...

Pa, pa!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

reklama
Haniu w takim razie Wy sie musicie wyprowadzic, a wlasnie przeciez sie przeprowadziliscie , fakt ze sciane dalej ale zawsze :-) cos malo ochrzciliscie to nowe gniazdko :-)

Nadmienię Karolciu, że jednak ochrzciliśmy to mieszkanko, ale niestety po miesiącu się skończyło.... Echhhh - takie życie. :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry