- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Mamamai ........a tak troszkę z innej beczki to jakieśliczne włoski ma Twoja Maja - czuprynka że hej ..........
Hehehe...ja też zwróciłam uwage na włoski Mai bo moja Amelka ma raczej wolno_rosnące_włoski ;-):-)
Mońcik
Entuzjast(k)a
Witajcie dziewczyny...
Może powoli znowu się wkręcę w forum, ale łatwo nie jest - wspomnienia, takie żywe, że bym się nie spodziewała. Czas mija, a uczucia wcale nie ucichły, tęsknota wręcz rośnie z każdym dniem.
Z pozytywnych rzeczy to to, że z tego wieńca dla Mai zostało 1600zł, które dzięki WAM zasiliły konto Malwinki. Pomogłyście tej dziewczynce.
Kolejna fajna rzecz to taka, że przy rozwiązywaniu umowy z fundacją Zdążyć z Pomocą...wykluczając Maję jako byłą podopieczną, bardzo prosiliśmy o możliwość przekazania sumy z jej konta na konto Malwinki - istnieje mała szansa na taki manewr, piszemy specjalne pismo w tej sprawie, jeśli zarząd fundacji się zgodzi, pomożemy w ten sposób małej Daj Panie... o pomyślne rozwiązanie!
Pomyślimy, co jeszcze można zrobić. Tak bym chciała, żeby jej się udało.
Noooo, to narazie tyle, dziękujemy za ciepłe słowa i mysli - zapewniam, że docierają Buziaczki kochani...
Może powoli znowu się wkręcę w forum, ale łatwo nie jest - wspomnienia, takie żywe, że bym się nie spodziewała. Czas mija, a uczucia wcale nie ucichły, tęsknota wręcz rośnie z każdym dniem.
Z pozytywnych rzeczy to to, że z tego wieńca dla Mai zostało 1600zł, które dzięki WAM zasiliły konto Malwinki. Pomogłyście tej dziewczynce.
Kolejna fajna rzecz to taka, że przy rozwiązywaniu umowy z fundacją Zdążyć z Pomocą...wykluczając Maję jako byłą podopieczną, bardzo prosiliśmy o możliwość przekazania sumy z jej konta na konto Malwinki - istnieje mała szansa na taki manewr, piszemy specjalne pismo w tej sprawie, jeśli zarząd fundacji się zgodzi, pomożemy w ten sposób małej Daj Panie... o pomyślne rozwiązanie!
Pomyślimy, co jeszcze można zrobić. Tak bym chciała, żeby jej się udało.
Noooo, to narazie tyle, dziękujemy za ciepłe słowa i mysli - zapewniam, że docierają Buziaczki kochani...
T
tynka
Gość
Moncik ja wiem , że Wam jest bardzo Ciężko, że są wspomnienia....... ale te wspomnienia są piękne .
Serducho mi się uradowało jak zobaczyłam posta od Ciebie
Wielki buziaki dla Ciebie i Marcina i gorąco się modle by Fundacja wypełniła waszą prośbe
Serducho mi się uradowało jak zobaczyłam posta od Ciebie
Wielki buziaki dla Ciebie i Marcina i gorąco się modle by Fundacja wypełniła waszą prośbe
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Moniko powoli nie śpiesz sie na wszystko trzeba czasu wierze że Ci cieżko bo jak moze być inaczej po stracie ukochanego dziecka................................................
Podziwiam Cie za twój gest i wielkie Serce!!!!!!!!!!!!!
to bardzo piekne że myślisz o innych mimo bólu jakie ogarnia twoje serce..........
Ale to zapewne takie malenkie lekarstwo na ukojenie bólu......................
Wierze ze pewnego dnia za swieci słonce w wasze zycie
POZDRAWIAM BARDZO CIEPłO I MYSLE O WAS MONIKO I MARCINIE
A WSPOMIENIA SA PIEKNE BO WSPOMINAJA WASZA KOCHANA MAJECZKE!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM MAGDULENKA
Podziwiam Cie za twój gest i wielkie Serce!!!!!!!!!!!!!
to bardzo piekne że myślisz o innych mimo bólu jakie ogarnia twoje serce..........
Ale to zapewne takie malenkie lekarstwo na ukojenie bólu......................
Wierze ze pewnego dnia za swieci słonce w wasze zycie
POZDRAWIAM BARDZO CIEPłO I MYSLE O WAS MONIKO I MARCINIE
A WSPOMIENIA SA PIEKNE BO WSPOMINAJA WASZA KOCHANA MAJECZKE!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM MAGDULENKA
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Monia az sie wzruszylam nawet chyba nie tym co napisalas ale samym faktem ze napisalas... :-) moze spotkamys ie na kawce? :-) sciskamy mocno mocno mocno!!
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Monia az sie wzruszylam nawet chyba nie tym co napisalas ale samym faktem ze napisalas... :-) moze spotkamys ie na kawce? :-) sciskamy mocno mocno mocno!!
Karlam chyba nie ty jedna sie wzruszyłas ja też bardzooooooooooo............
podziwiam Cie Mońcik..............................
reklama
Eve28
Zaangażowana w BB
Moniczko i Marcinie mysle o Was Kochani i modle sie o sily dla Was...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.