reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam! :-)

Zaraz przejdę na wątek Zosi, zobaczę zdjęcia. Potem do Malwinki. Jak co dzień. Zawsze jednak tu zaglądam najpierw. Tak już chyba zostanie... ;-)

Hanuś, Ty to po prostu aniołek. Jesteś życzliwa każdemu i o każdej porze. Ta dobroc bije z Twojej twarzy. Jesteś ostoją dla wielu... :tak:

Moniko i Marcinie jestem z Wami myślami... :blink:

Piwko w Gliwicach? Dla mnie to marzenie. Mieszkam na Mazurach - kawał drogi... Wielka szkoda... :dry:

Majeczko, jesteś w naszych sercach
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Mamo Kuby... Dziękuję za miłe słowa, ale do anioła, to mi wieeeeeleeee brakujeeeee!!! ;)
Tak się staram każdemy coś dobrego powiedzieć, bo wiem ile czasem dobre słowa potrafią pomóc. Sama ostatnio potrzebuję takiej osoby, z którą mogłabym porozmawiać od serca. Echhhh...
Całuję mocno i ściskam gorąco!!

A co do pifffka - ktoś tu napisał - co by Majulka powiedziała. Może by się ucieszyła, że się bardziej integrujemy!!! A piffffko zawsze może być bezalkoholowe!!! :))

Dzień dobry :tak:

Znów zaczynam dzień od Mai (*)...przyzwyczajenie ?? tęsknota ??

MM...nie przestaję myśleć o Was i modlić się o siły, o szczęście dla Was...

Haniu...jesteś takim dobrym duszkiem tego wątku :tak:...nie pozwalasz nam smucić się zbyt długo i cierpliwie tłumaczysz że MM potrzebują naszego uśmiechu i dobrego słowa...

Mamo Kuby...myslę zże to dobry wątek na podzielenie sie swoimi problemami i kłopotami...więc jeśli tylko będziesz chciała to wysłuchamy, pocieszymy i wmiarę możliwości pomożemy...

Weroniczko...bądź dzielna w szpitalu !!!

Madziu...a jak u Was?? Jak zdrówko Twoje i Filipka??

Wszystkim e-ciociom życzę miłego dnia !!!

Majeczko (*)...śpij spokojnie Aniołku

Dziękuję Wam Dziewczyny za te wszystkie dobre słowa!!!
Powiem, że nie zawsze znajduję słowa pocieszenia. Często sama ich potrzebuję. Na szczęście znalazłam ludzi, którzy potrafią te słowa wypowiadać. Mąż, Haker - pełni nadziei i optymizmu. A ostatnio poznałam jeszcze jednego Dobrego Duszka... Mecenasie - Ty wiesz!!! ;)))

Dziewczyny tak najchętniej uściskałabym Was każdą!!! I przekazała tyle miłości ile się da!!!
A Monice i Marcinowi uchyliłabym nieba, gdybym tylko mogła!!!

Majuniu - nie zapomnę!!!

witam, ja też codziennie zaglądam najpierw tutaj, a potem do Zosi i Malwinki :tak: i chyba tak juz zostanie
pozdrawiam i życzę miłego dnia :happy:

Miłego dnia dziewczyny ide na spacer, karmić kaczuszki:tak:.

reklama
I ja tu codziennie jestem ,bo tesknie i pamiętam........bo muszę
dzis troche pózniej bo nie chciało mi znależć stronki .................:zawstydzona/y:
MM jestem z wami i mysle o was..............
Hanus to prawda jestes taka dobrą duszką na BB ( i tylko nie zaprzeczaj)
Madzia a jak zdrówka i mały Filip!!!

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki sciskam was mocno i tulę buziaki!!!!

Magda z córeczkami Nadią i Zuzią !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry