reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Wszystkie

Mońcik dziekujemy za posta i cieszymy się . Pamiętaj że jestes dla nas WIELKIM WZOREM ,:tak::tak::tak: każda matka kocha swoje dziecko ale Ty pokazałaś nam z innej strony.
Na pewn wspomnienia pozostaną ale pamiętajcie że Maja jest z WAMI duszą wszędzie. Już ją nic nie boli i pewnie wniesie w Wasze życie ogrom radości i szczęscia, Wierzę że Małemu Aniołkowi o tak dużym serduszku się uda:-):-):-)

reklama
Majeczko, Moniko, Marcinie... mysle o Was ciepło :-) :tak:

Majuś (*) dla Ciebie Serduszko!!!

Dobranoc!

Mońcik super, że się odezwałaś:tak:
trzymam kciuki, żeby się udało z pismem i pomocą Malwince:tak:

pozdrawiam wszystkich i wracam do nauki:baffled:

Witajcie dziewczyny...
Może powoli znowu się wkręcę w forum, ale łatwo nie jest - wspomnienia, takie żywe, że bym się nie spodziewała. Czas mija, a uczucia wcale nie ucichły, tęsknota wręcz rośnie z każdym dniem.
Z pozytywnych rzeczy to to, że z tego wieńca dla Mai zostało 1600zł, które dzięki WAM zasiliły konto Malwinki. Pomogłyście tej dziewczynce.
Kolejna fajna rzecz to taka, że przy rozwiązywaniu umowy z fundacją Zdążyć z Pomocą...wykluczając Maję jako byłą podopieczną, bardzo prosiliśmy o możliwość przekazania sumy z jej konta na konto Malwinki - istnieje mała szansa na taki manewr, piszemy specjalne pismo w tej sprawie, jeśli zarząd fundacji się zgodzi, pomożemy w ten sposób małej :) Daj Panie... o pomyślne rozwiązanie!
Pomyślimy, co jeszcze można zrobić. Tak bym chciała, żeby jej się udało.
Noooo, to narazie tyle, dziękujemy za ciepłe słowa i mysli - zapewniam, że docierają :) Buziaczki kochani...

fantastycznie, że napisałaś... wielkie serce Wam przesyłam :-)

dzien dobry kochane :-) moj babel juz duzo lepiej bo prawie cala noc przespal, raz tylko sie obudzil na piciu :-) ufff :-) no ale na spacer nie wyjdziemy bo pogoda paskudna :-( mam nadzieje ze przynajmniej u Zosi w Poznaniu sloneczki swieci no i u Malwinki :-) o chyba Maly nabroil bo przylecial skruszony ;)

Witajcie Kochane e-ciocie :happy:

Witaj Moniczko :-) Jak dobrze widzieć Cię spowrotem :tak:...jeteś naprawde niesamowitą osobą...mimo bólu....mimo wszystkich przeżyć...potrafisz myśleć o innych...to jest piękne !!!

Pozdrowienia serdeczne również dla Marcina...

Majciku kochany (*)....pamietam...i nie przestane pamiętać...

Karlam....gratuluje maleńkiej fasoleczki :-):-):-)

Monika przekaze gartulacje mamusi bo napisalam nad suwaczkiem ze to nie ja :-) tylko bardzo wazna dla mnei osoba :-) i ta soebi odliczam bo juz si enie moge doczekac tego malenstwa

chociaz w sumei to i nawet bym chciala zeby to bylo moje :-) :-)

Karolciu...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...hihihi....czyli dobrze Ci życzę jakby nie było :-):-p:-)

reklama
Hej dziewczyny!

Ogromnie się ucieszyłam, mogąc znowu przeczytac pościk Mońcik. Już nie wspomnę o jej pomocy dla Malwinki - to Wielka Kobieta! :tak: Tęsknota potrzebuje czasu, powoli stanie się do zniesienia. My nie znałyśmy Mai, a bardzo jej nam brak...

Włosy 9-cio miesięcznej Mai - odlot! :-)

Mam nadzieję, że u Doris wszystko ok. :tak:

Dziewczyny ja też zapraszam do naszej-klasy. Nie wiem jak to fachowo zrobic (Hanuś wie ;)), więc podaję namiary Agnieszka Bazylczuk z Pisza. Wy wszystkie, chociaż wirtualnie, jesteście dla mnie bardzo bliskie... Fajnie, że nasza Maja zbliżyła tylu ludzi do siebie!!!

Pozdrawiam e-cioteczki!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry