reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej babeczki, obserwuję wątek a nie wiem nigdy co mam napisać...
codziennie myślę o Moni i Marcinie....o małym aniołku, człowiek nie zapomni, nie chce zapomnieć....ech tak to jest:):-(

W Wielkopolsce właśnie niebo płacze..., a chciałam iść na spacer bo w tym domu od rana się kisimy..:dry:

reklama
Dzięki Hanuś - kochana babeczka z Ciebie, taka dobra duszyczka - zresztą jedna z wieeeeeeeelu tutaj :tak:

Ja tez powinnam se piffkkooo wypić na przeczyszczenie:-D.

U nas nie pada ale wieje:szok: 100 na godz:szok:.

Majuniu jesteś ciągle w moim serduszku... (*)
Jesteś ślicznym Aniołkiem. Czuwaj nad nami żabko :-(
MM czekamy na was...

Ja też podczytuję....mało piszę.
Rozmawiałam dziś z Moniką....narazie nie ma siły pisać na forum...
Jakoś się trzyma...dzielna jest!
Szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy....:(
Buziaki dla wszystkich
Majulka...Ty wiesz :)
[*]
[*]
[*]

Ja tez chce na pifffko z Wami!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
prosze...
a gdzie? i kiedy?

Jestem i pamietam...
cały czas...

MM tule mocno...

Za dawnych czasow to chodzilam do Cafe New Jork, dobre lody i kawe mrozona tam mieli, zawsze to bylo lepsze niz wyklad z analizy albo algebry :-):-):-)

reklama
Życzę Wam Dziewczyny spokojnej nocy!!! Odpocznijcie!!!

Moniko, Marcinie - tulę Was mocno do serca!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry