reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dobry wieczór
chciałam tylko życzyć wszystkim dobrej nocki :tak:
i życzyć zdrówka
MM uściski dla Was
pozdrawiam...

reklama
Hej, hej!

Pozdrowionka dla wszystkich razem i każdego z osobna.

Masz rację Madziu, kiedy zobaczyłam zdjęcie, na którym są uśmiechnięci MM od razu zrobiło mi się lżej na serduszku.

Życzę zdówka dla dzieciaczków i Rodziców!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

no dziekuej kochane za zyczenia zdrowka dla mojego Misia :-) dzisiejsza nocka lepsza :-) mysle ze syropek pomoze i w piatek sie zaszczepimy :-) Haniu wiem ze od dzisiaj koniec balowania no ale moze wyskoczymy na to urodzinowe piwko w koncu cwierc wieku konczy sie tylko raz no a Pawel ma ostatnie dwadziescia :-) oczywiscie MM tez sa zaproszeni :-) tylko teraz ustalmy termin, mam nadzieje ze nie macie dziewczyny za zle ze wtracam tutaj prywate ale jak juz wczesniej chyba Hania napisala takze uwazam ze ten watek powienien zostac pamieci Mai ale i budowac nasza przyjazn :-) usciski dla czytajacych, zwlaszcza do was Monia i Marcinie :-) milo widziec jak sie usmiechacie :-)

Hej Hej Hej ...a u nas dziś ciepło ale pada deszczyk czyli nici ze spacerku a szkoda myślałam że jeszcze dziś uda nam się wyskoczyć na spacerek bu jutro buuuuu......idę z Weroniką do szpitala na kolejną porcje leku.Na samą myśl dostaję dreszczy ale czego nie robi się dla dziecka. Dobrze ze to tylko 3 doby jakoś wytrzymamy.

Pozdrawiam wszystkich buziaki :
86adca8e68a04c61med.jpg

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

Karolciu!!! "Zabaw chucznych nie urządzać" - ale do knajpy na piwko iść można!!! ;)) Jesteśmy otwarci na propozycję!!!
I uważam, że prywatne sprawy można tu poruszać. Ten wątek pozostanie nasz, a ciągle smucić się nie możemy. Wiem, że Monika i Marcin nie chcieliby tego. ;)

reklama
Witam I Ja !!! Pierwszy Raz Sie Ujawniam
Znam Historie Mai Naprawde Współczuje Mm:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry