reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Doskonale rozumiem, że Monika jeszcze nie jest gotowa żeby napisać... ale wiem, że zagląda tutaj ;-);-) My poczekamy tak długo jak będzie trzeba... a nawet gdyby nie chciała tu wracać to i tak zostanie w naszych sercach i tyle :tak:

Madziu jeszcze raz - dbaj o siebie i zawsze gdy rozmawiasz z Moniką przekazuj jej od nas gorące pozdrowienia... ale na pewno i tak to robisz!

Pozdrowienia dla wszystkich!!

witajcie cioteczki-dawno nie pisałam-ale regularnie podczytuję;-):-p
ciesze sie,że MM mają takich kochanych, cudownych przyjaciól,że wyjazd sie udał i ze oderwali sie od tego wszystkiego...To na pewno dla nich bardzo ważne, ze maja obok siebie kogoś-kto wystarczy że tylko jest...........
całuje i sciskam Was mocno i cieszę się,że tutaj jakby weselej???o ile to dobre słowo.
madziu kuruj się i nie strasz nas!!!!pomyśl troszkę o sobie-jedz dużo buraków to podobno na krwinki dobre:happy:
majeczko.....
[*] pamietamy słoneczko o Tobie.........

I jestem tu parę razy dziennie ale nie wiem co pisać :-(
Po prostu jestem z Wami i pozdrawiam!

MM, przytulam!
Madziu, zadbaj o siebie. Musisz być zdrowa i silna dla Filipka!

Ja tak samo wchodze tu kilka razy dziennie bo musze i chce tu zagladac chociaz tyle moge zrobić dla MM że wiedzą że jesteśmy tu i czekamy na poscik taki malutki chociaż ale oczywiście gdy bedzie na to gotowa
Na Zosi wątku napisała od razu sie uradowałam to az miło że mimo tagedii mysli o innych!!!!!!!!!!!!!ZŁOTA KOBIETA!!!!!

(*) Majeczko pamietam............

Serce Malwiny

Witam późną porą, też jestem codziennie,podczytuję i pamiętam...
Cieszę się,że udał się weekend MM, Hanus-jesteś naprawdę świetną przyjaciółką i takie ciepło bije z Twoich postów:tak: a na piwko idźcie obowiązkowo,ja byłam dzisiaj i tak fajnie mnie rozluźniło;-)
Madziu-duuużo odpoczywaj!
Karlam-zdróweczka dla Michałka!
Doris- te 3 dni w szpitalu napewno szybko miną, buziaki dla Weroniczki!:-)

Monika, Marcin-myśle o Was....
Majeczko, nasz Aniołeczku...
[*]

Ja też jestem.....bo tu to jakby bliżej do MM i do Majeczki....kochanej takiej...ahhh
Boziu....posłuchaj tej małej Anielskiej Dziewczynki którą zabrałeś do siebie...i daj szczęście MM....proszę! Zasługują na to jak nikt inny!!!!
Monia...tulę mocno...mocno...mocno....
Maju
[*]

Moniu jak cudownie popatrzeć na Was uśmiechniętych!!!

A teraz czekam co napiszesz, bo widzę że jesteś:tak:

reklama
Właśnie zajrzałam na wątek Zosi i ucieszyłam się ze zdjęcia jakie Monika wkleiła. Widać, że Zośka sobie dobrze radzi.
No a Monika, dzielna Dziewczyna!!!
Moniko, jesteśmy z Wami!!! Z całych sił!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry