reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć ............Ja dziś oczy na zapałki mam...........Paweł był na nocce w pracy to obie panny musiały dać czadu :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:Natalka od 22 do 24 a Emilka od 2 do 4 .......... jeszcze sobie wpadła z uśmiechem od ucha do ucha i mówi " cześć mama":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tak w ogóle to mi smaku narobiłyście tym piffkiem...............Ja też chce buuuuuuuuuuuuu

MM myślami jesteśmy z wami i tulimy do serducha :tak:

reklama
Witam kobietki

Serce sie cieszy czytajac posty i czujac tyle ciepla i radosci. Cudownie, ze MM maja takich wspanialych przyjaciol jak Wy, niestety ciezko teraz w ogole o dobrych bezinteesownych przyjaciol, pewnie juz nie jedna z was sie o tym przekonala. Milego dnia zycze

witam i ja...
u mnie też pada deszcz:-(...ale może jeszcze nic straconego i będzie spacer...
tymczasem pozdrawiam Was serdecznie...szczególnie MM...i życzę miłego dnia...:-)

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

Hej Hej Hej ...a u nas dziś ciepło ale pada deszczyk czyli nici ze spacerku a szkoda myślałam że jeszcze dziś uda nam się wyskoczyć na spacerek bu jutro buuuuu......idę z Weroniką do szpitala na kolejną porcje leku.Na samą myśl dostaję dreszczy ale czego nie robi się dla dziecka. Dobrze ze to tylko 3 doby jakoś wytrzymamy.

Pozdrawiam wszystkich buziaki :
86adca8e68a04c61med.jpg

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

Doris pozdrawiam Cie i wszystkie inne e-cioteczki z BB!!!

Tak Doris czego sie nie robi dla dziecka ucałuj Weronisie czytam ciągle twój bloog i ogladam zdjecia fajne te twoje córcie!!!
No Weronisia to w ogóle zawładneła moim serduchem fajna niunia!!!
Nie martw sie te 3 dni w szpitalu szybko mina a małej to pomoże modle sie o to zeby jej już sie nic nie łamało!!!!

Pozdrawiam MM ...........myslę i pamietam !!!!

Hanus jak to dobrze ze Mońcik ma takich przyjaciół jak Ty !!!!!

A to dla Weronisi i jej siostry Maleńka bądż dzielna w tym szpitalu !!!!

pony duży.gif

kotek z serduszkiem brokat.gif

Serce Malwiny
Malwinka_4.jpg

(*) Majeczko pamiętam zawsze

Hanus jak to dobrze ze Mońcik ma takich przyjaciół jak Ty !!!!!

Monika napewno ma jeszcze lepszych przyjaciół!!! Szczerze powiem, że chciałabym jeszcze lepiej Ją poznać i tak naprawdę się zaprzyjaźnić. Mam nadzieję, że to się uda. ;)

Całuski dla Weroniczki Doris!!!

Serdeczne pozdrowienia dla MM.

Madziu... dbaj o siebie....!!!!

Cieplutko ściskam też Weroniczkę - trzymam mocno za nią i za jej mamę kciuki!

Zaglądam tu regularnie, ale nie piszę już tak często... jakoś średnio mi się układa, nie chcę jeszcze przenosić swoich smutków na innych.
Ale pozdrawiam całą e-rodzinę!

reklama
Olu po to tu jesteśmy aby pomagać!!! Od czego ma się przyjaciół?? Co prawda nie znamy się fizycznie, ale wirtualnie stworzyliśmy wielką rodzinę!!!
Gdybyś potrzebowała dobrego słowa to możesz pisać na priv!!! ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry