reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie ciagle sie pali swieczka w domu i nie mam odwagi jej zgasic.Majeczko spoczywaj w pokoju
[*]

reklama
Moniko i Marcinie jestescie, byliście i będziecie silni...a Wasza najukochańsza Majunia już spogląda na Was tam z góry gdzie nigdy nie zazna bólu.
U nas też świeczka pali sie od 11 ....
Słoneczko i u nas świeci. TYm słoneczkiem jest nasza MAJA

Karlam dziekujemy

Karlam - dziękujemy

Śpij słoneczko.
[*]
Monisiu, Marcinie.... modlę sie za was

Tak strasznie mi smutno łzy mi lecą serce ściska nigdy sie z tym nie pogodzę DLACZEGO tak musiało sie stać.
ŻEGNAJ ANIOŁKU Odpoczywaj w pokoju

Tak bardzo chciałam czytać wątek na bierząco,ale jestem na nartach i nie mia`lam przez kilka dni możliwości:-(Dziś przeczyta`lam że by`l dziś pogrzeb,gorąco się za Majunię pomodlę, już jest jej dobrze w ramionach u Matki Bożej...Boże,jak smutno....:no:

Napisał xandii
dobrze, że Monika i Marcin jakoś to przeszli- razem...naprawdę się o nich bałam. Może Bóg wysłuchał naszych wczorajszych modlitw i pomógł im w tak trudnej i bolesnej chwili....

Majeczka już śpi sobie słodko i teraz tylko pozostaje nam tęsknić za tymi ślicznymi brązowymi oczętami.... Boże, dziewczyny, ja już nie chcę przez to przechodzić! Cały czas myślę o Zosi, Malwince......

dobrze ze mieli tyle sił......trzymajmy kciuki za Zosie i Malwinke

Śpij w spokoju słoneczko nasze....
[*]

MM myślami byłam z Wami...
Tak bardzo mi przykro...
Zapaliłam światełko...
Będę pamiętać...
zawsze...

Ahh..Maju: ((((((((((((((((((((((((((((((((((
kawałek mojego serca odszedł dziś z Tobą
Spoczywaj w Pokoju Aniołku

(*)

Karlam i ja dziękuję..... i znów łzy, jestem w pracy i gryzę to w sobie
... masz rację ostatni taki pogrzeb.... mocno wierzę że Bóg wynagrodzi Monice i Marcinowi ich cierpienie ........ i właśnie w dzieciach i ich zrowiu .
Madziu dziękujemy za kwiaty

Moniczko ... Marcinie siły i odwagi na przyszłość, tak by chciała Maja i tak chce
"Mamusiu Tatusiu mi tu jest dobrze i jestem z Oliwką ..." i ociera lekkim muśnięciem swojej rączki Wasze łzy

tu w Zabrzu też już świeci słońce. a na pogrzebie jeszcze było pochmurno i zimno. jak wszystkie myślę ze to dobry znak (chociaż strasznie żal tej malutkiej istoty i nic nie poradzę na to że nie potrafię myśleć w tej sytuacji optymistycznie, nic a nic, wciąż czuję wielki żal i uczucie ogromnej niesprawiedliwości, że stało sie tak a nie inaczej)ech, dla mnie to była bardzo smutna uroczystość, ....

dobranoc majeczko , śpij spokojnie (*)
monika, marcin, ściskam was z całych sił !!

reklama
U mnie świeczka właśnie zgasła...

Boże, świeć nad jej duszą. Niech spoczywa w pokoju...

Maja w naszych sercach na zawsze
[*]
[*]
[*]

TĘSKNIMY!!!

Moniko i Marcinie tak bardzo Wam współczuję...

Wasz ból moim bólem...

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry