- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jestem i ja... :-(
Dzis caly dzien w biegu... Ale mysli wciaz przy MMM... O 11 zapalilysmy z Zuzia swieczuszke dla MAJUNIU,a Moja Corcia nie mogla od niej wzroku oderwac,a ja... Ja kleczalam i sie modlilam... Za spokojne "tamte" zycie MAJCI... I za sile dla MONI i MARCINA... :-(
Przeczytalam post KARLAM i troszke odetchnelam... Ogromny podziw dla MM,ze nawet w takich chwilach sa niesamowicie silni! Wiara czyni cuda!!!
MAJUNIU,moj znicz caly czas plonie... Dla Ciebie... Te slonko w ZG o 11 bylo cudowne - dziekuje Aniolku... Wiem,ze to od Ciebie... Ze to Twoj usmieszek oznaczajacy,iz eraz jest Ci juz dobrze... Lekko,bez bolu... Ty wiesz,co ja czuje,Kochanie... Ty wiesz... :-( :-( :-( [*] [*] [*]
MONIKO,MARCINIE... Sciskam... Podziwiam... Jestem... Dziekuje... :-(
Dzis caly dzien w biegu... Ale mysli wciaz przy MMM... O 11 zapalilysmy z Zuzia swieczuszke dla MAJUNIU,a Moja Corcia nie mogla od niej wzroku oderwac,a ja... Ja kleczalam i sie modlilam... Za spokojne "tamte" zycie MAJCI... I za sile dla MONI i MARCINA... :-(
Przeczytalam post KARLAM i troszke odetchnelam... Ogromny podziw dla MM,ze nawet w takich chwilach sa niesamowicie silni! Wiara czyni cuda!!!
MAJUNIU,moj znicz caly czas plonie... Dla Ciebie... Te slonko w ZG o 11 bylo cudowne - dziekuje Aniolku... Wiem,ze to od Ciebie... Ze to Twoj usmieszek oznaczajacy,iz eraz jest Ci juz dobrze... Lekko,bez bolu... Ty wiesz,co ja czuje,Kochanie... Ty wiesz... :-( :-( :-( [*] [*] [*]
MONIKO,MARCINIE... Sciskam... Podziwiam... Jestem... Dziekuje... :-(
zielono_mi
Fanka BB :)
Karlam i ja dziekuje...
Majeczko...spij spokojnie
[*]
balony polecialy o 11 w niebo...swieczuszka nadal plonie...
MM sciskam:*
Majeczko...spij spokojnie
[*]
balony polecialy o 11 w niebo...swieczuszka nadal plonie...
MM sciskam:*
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
I ja sie pod tym podpisuje co napisala xandiidobrze, że Monika i Marcin jakoś to przeszli- razem...naprawdę się o nich bałam. Może Bóg wysłuchał naszych wczorajszych modlitw i pomógł im w tak trudnej i bolesnej chwili....
Majeczka już śpi sobie słodko i teraz tylko pozostaje nam tęsknić za tymi ślicznymi brązowymi oczętami.... Boże, dziewczyny, ja już nie chcę przez to przechodzić! Cały czas myślę o Zosi, Malwince......
Serce Malwiny
karlam dziekuje
Karlam... cieszę się, że to napisałaś
że mogłyśmy tam byc... wirtualnie
nadal nie mogę znaleźć sobie miejsca...
Moniko, Marcinie...
jestem, wspieram, czekam...
Majeczko (*) pamiętam, tęsknię, dziękuję za Słońce... rozumiem
że mogłyśmy tam byc... wirtualnie
nadal nie mogę znaleźć sobie miejsca...
Moniko, Marcinie...
jestem, wspieram, czekam...
Majeczko (*) pamiętam, tęsknię, dziękuję za Słońce... rozumiem
MAJECZKO świeczuszka dla Ciebie nadal płonie.
Na zawsze zostaniesz w moim sercu, taka bardzo zmieniłaś moje spojrzenie na świat, dziękuję CI za to KRUSZYNKO.
ŚPIJ SPOKOJNIE ANIOŁECZKU I OPIEKUJ SIĘ RODZICAMI
MAJU ..........SERC TYSIĄCE PORUSZYŁAŚ ......
Na zawsze zostaniesz w moim sercu, taka bardzo zmieniłaś moje spojrzenie na świat, dziękuję CI za to KRUSZYNKO.
ŚPIJ SPOKOJNIE ANIOŁECZKU I OPIEKUJ SIĘ RODZICAMI
MAJU ..........SERC TYSIĄCE PORUSZYŁAŚ ......
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Wszystko co mozna było napisac zostalo juz napisane mi pozostaje zapalic swieczuszki dla Maji
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.