reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chyba na calym swiecie zaswiecilo piekne sloneczko. Tu w Londynie tez. Wierze za to na znak dotarcia Majeczki do Pana.

reklama
Moje drogie...
Ranek był b.zimny, wilgotny wietrzny... deszcz,chmury...
Ale teraz...U mnie tez zaświeciło słońce!!!

Dziękuje za wiadomości
Cudowni rodzice...

MAJECZKO
[*]

Karlam...dziękuję...

Nie jestem w stanie powstrzymać łez...

Majciku (*)...

Jestem i ja... :-(

Dzis caly dzien w biegu... Ale mysli wciaz przy MMM... O 11 zapalilysmy z Zuzia swieczuszke dla MAJUNIU,a Moja Corcia nie mogla od niej wzroku oderwac,a ja... Ja kleczalam i sie modlilam... Za spokojne "tamte" zycie MAJCI... I za sile dla MONI i MARCINA... :-(

Przeczytalam post KARLAM i troszke odetchnelam... Ogromny podziw dla MM,ze nawet w takich chwilach sa niesamowicie silni! Wiara czyni cuda!!!

MAJUNIU,moj znicz caly czas plonie... Dla Ciebie... Te slonko w ZG o 11 bylo cudowne - dziekuje Aniolku... Wiem,ze to od Ciebie... Ze to Twoj usmieszek oznaczajacy,iz eraz jest Ci juz dobrze... Lekko,bez bolu... Ty wiesz,co ja czuje,Kochanie... Ty wiesz... :-( :-( :-( [*] [*] [*]

MONIKO,MARCINIE... Sciskam... Podziwiam... Jestem... Dziekuje... :-(

Karlam dziękuję,za post,za to,że byłaś z Nimi...
Łzy mi nie dają pisać,zresztą słów brakuje...
MM jesteśmy z Wami,modlitwą,myślami...
Majciku kochana,śpi spokojnie Aniołku...
[*]

dobrze, że Monika i Marcin jakoś to przeszli- razem...naprawdę się o nich bałam. Może Bóg wysłuchał naszych wczorajszych modlitw i pomógł im w tak trudnej i bolesnej chwili....

Majeczka już śpi sobie słodko i teraz tylko pozostaje nam tęsknić za tymi ślicznymi brązowymi oczętami.... Boże, dziewczyny, ja już nie chcę przez to przechodzić! Cały czas myślę o Zosi, Malwince......
I ja sie pod tym podpisuje co napisala xandii

Serce Malwiny

karlam dziekuje

Karlam... cieszę się, że to napisałaś
że mogłyśmy tam byc... wirtualnie

nadal nie mogę znaleźć sobie miejsca...
Moniko, Marcinie...
jestem, wspieram, czekam...
Majeczko (*) pamiętam, tęsknię, dziękuję za Słońce... rozumiem:tak:

MAJECZKO świeczuszka dla Ciebie nadal płonie.

Na zawsze zostaniesz w moim sercu, taka bardzo zmieniłaś moje spojrzenie na świat, dziękuję CI za to KRUSZYNKO.

ŚPIJ SPOKOJNIE ANIOŁECZKU I OPIEKUJ SIĘ RODZICAMI

MAJU ..........SERC TYSIĄCE PORUSZYŁAŚ ......

reklama
Wszystko co mozna było napisac zostalo juz napisane mi pozostaje zapalic swieczuszki dla Maji
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry