reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez zapalilam swieczke z synkiem...modlilam sie i myslalam...Spij spokojnie Maju, jestes w ramionach Pana i Jego Matki!!!

reklama
... u nas też pięknie świeci słóńce .....o 11.00 balon pofrunął prosto do nieba .... a świeczuszka nadal płonie .......

Moniczko i Marcinie ... jestem z Wami całym sercem ....

Majeczko spoczywaj w pokoju ....
[*]

Karlam ... dziękuję ...

MAJECZKO, ANIOłKU śpij w spokoju i czuwaj nad swoimi rodzicami.
Moniko, Marcinie modle się o silę dla Was i myślami jestem z Wami.

Maja była i będzie cudem...
Pogrzeb - smutek... Wielka siła w Monice i Marcinie. Zawsze będę ich podziwiać za to. Wiara ich umocniła. Będę się modliła aby te siły wzrastały!!!
Kazanie - chyba jeszcze żadne tak bardzo nie trafiło w moje serce. Ksiądz tak pięknie mówił, a na koniec kiedy przeczytał słowa Moniki i niektórych osób z forum, nie było człowieka, który nie zapłakał. Haker dziękuję, że swoim pomysłem w ten sposób uczciłeś pamięć Majeczki. Dzięki temu wiele osób usłyszało jak wielkim Cudem jest Maja!!!
Dziewczyny i na koniec - coś czego ja również jeszcze nie widziałam. To zjednoczenie - nawet Ksiądz nie bardzo miał ochotę odejść od grobu. Dla mnie jeszcze jeden cud zjednoczenia...
Maja była i będzie cudem....

Moniko, Marcinie jesteśmy z Wami!!! Niech Dobry Bóg Błogosławi Was na każdym kroku!!!

Hanus, tobie również dziekuję za wiadomość. To kolejny post dzieki któremu, wiem iż Monia i Marcin trzymaja się przy Bogu.
Boże dzieki Ci, że cały czas jednoczysz serca wokół Majeczki. Brak słów

Karlam,Hanus dziekuje Wam kochane za posty...Bardzo sie balam o Monie i Marcina...Jeszcze raz pokazali nam jak duzo wiary i sily maja w sobie...
Smutny dzien,ale i w Stanach slonce swieci a dawno go nie bylo...To Majeczaka rozswietla niebo...Wierze ze jest jej tam dobrze...
MM pamietajcie ze my tu nadal jestesmy dla WAS...

Majeczko spij Aniolku(*)(*)(*)

u mnie dzisiaj cały dzień świeciło słonce specjalnie dla Majeczki.....
Dzięki Dziewczyny (Hanuś i Karlam) za posty.......
Monia,Marcin jestem myslami z Wami....

Maja jest teraz zdowiutka i szczęśliwa
[*]
[*]
[*]

Karlam, Hanuś dziekuję...

[*] Majeczko spoczywaj w pokoju...

Monisiu i Marcinie jestesmy z Wami....

reklama
DZIEWCZYNY DZIEKUJE WAM I FORUM CALEMU ZA TO ZE DZIEKI WAM MOGE SIE DOWIEDZIEC CO U RODZICOW MAJECZKI I WOGÓLE........
MIMO IŻ CAŁKIEM NIEDAWNO POZNAŁAM WASZĄ HISTORIĘ, MONIKO I MARCINIE JESTEM Z WAMI, PRZYKRO MI Z POWODU TEGO CO MUSICIE PRZEJSC:(
ALE WIERZE, ZE JEST W TYM JAKIS SENS........
KOCHANA MAJECZKO PAMIĘTAMY O TOBIE I PAMIĘTAĆ BEDZIEMY..(*)(*)(*)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry