reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez zapalilam swieczke z synkiem...modlilam sie i myslalam...Spij spokojnie Maju, jestes w ramionach Pana i Jego Matki!!!

reklama
... u nas też pięknie świeci słóńce .....o 11.00 balon pofrunął prosto do nieba .... a świeczuszka nadal płonie .......

Moniczko i Marcinie ... jestem z Wami całym sercem ....

Majeczko spoczywaj w pokoju ....
[*]

Karlam ... dziękuję ...

MAJECZKO, ANIOłKU śpij w spokoju i czuwaj nad swoimi rodzicami.
Moniko, Marcinie modle się o silę dla Was i myślami jestem z Wami.

Maja była i będzie cudem...
Pogrzeb - smutek... Wielka siła w Monice i Marcinie. Zawsze będę ich podziwiać za to. Wiara ich umocniła. Będę się modliła aby te siły wzrastały!!!
Kazanie - chyba jeszcze żadne tak bardzo nie trafiło w moje serce. Ksiądz tak pięknie mówił, a na koniec kiedy przeczytał słowa Moniki i niektórych osób z forum, nie było człowieka, który nie zapłakał. Haker dziękuję, że swoim pomysłem w ten sposób uczciłeś pamięć Majeczki. Dzięki temu wiele osób usłyszało jak wielkim Cudem jest Maja!!!
Dziewczyny i na koniec - coś czego ja również jeszcze nie widziałam. To zjednoczenie - nawet Ksiądz nie bardzo miał ochotę odejść od grobu. Dla mnie jeszcze jeden cud zjednoczenia...
Maja była i będzie cudem....

Moniko, Marcinie jesteśmy z Wami!!! Niech Dobry Bóg Błogosławi Was na każdym kroku!!!

Hanus, tobie również dziekuję za wiadomość. To kolejny post dzieki któremu, wiem iż Monia i Marcin trzymaja się przy Bogu.
Boże dzieki Ci, że cały czas jednoczysz serca wokół Majeczki. Brak słów

Karlam,Hanus dziekuje Wam kochane za posty...Bardzo sie balam o Monie i Marcina...Jeszcze raz pokazali nam jak duzo wiary i sily maja w sobie...
Smutny dzien,ale i w Stanach slonce swieci a dawno go nie bylo...To Majeczaka rozswietla niebo...Wierze ze jest jej tam dobrze...
MM pamietajcie ze my tu nadal jestesmy dla WAS...

Majeczko spij Aniolku(*)(*)(*)

u mnie dzisiaj cały dzień świeciło słonce specjalnie dla Majeczki.....
Dzięki Dziewczyny (Hanuś i Karlam) za posty.......
Monia,Marcin jestem myslami z Wami....

Maja jest teraz zdowiutka i szczęśliwa
[*]
[*]
[*]

Karlam, Hanuś dziekuję...

[*] Majeczko spoczywaj w pokoju...

Monisiu i Marcinie jestesmy z Wami....

reklama
DZIEWCZYNY DZIEKUJE WAM I FORUM CALEMU ZA TO ZE DZIEKI WAM MOGE SIE DOWIEDZIEC CO U RODZICOW MAJECZKI I WOGÓLE........
MIMO IŻ CAŁKIEM NIEDAWNO POZNAŁAM WASZĄ HISTORIĘ, MONIKO I MARCINIE JESTEM Z WAMI, PRZYKRO MI Z POWODU TEGO CO MUSICIE PRZEJSC:(
ALE WIERZE, ZE JEST W TYM JAKIS SENS........
KOCHANA MAJECZKO PAMIĘTAMY O TOBIE I PAMIĘTAĆ BEDZIEMY..(*)(*)(*)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry