reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie ciagle sie pali swieczka w domu i nie mam odwagi jej zgasic.Majeczko spoczywaj w pokoju
[*]

reklama
Moniko i Marcinie jestescie, byliście i będziecie silni...a Wasza najukochańsza Majunia już spogląda na Was tam z góry gdzie nigdy nie zazna bólu.
U nas też świeczka pali sie od 11 ....
Słoneczko i u nas świeci. TYm słoneczkiem jest nasza MAJA

Karlam dziekujemy

Karlam - dziękujemy

Śpij słoneczko.
[*]
Monisiu, Marcinie.... modlę sie za was

Tak strasznie mi smutno łzy mi lecą serce ściska nigdy sie z tym nie pogodzę DLACZEGO tak musiało sie stać.
ŻEGNAJ ANIOŁKU Odpoczywaj w pokoju

Tak bardzo chciałam czytać wątek na bierząco,ale jestem na nartach i nie mia`lam przez kilka dni możliwości:-(Dziś przeczyta`lam że by`l dziś pogrzeb,gorąco się za Majunię pomodlę, już jest jej dobrze w ramionach u Matki Bożej...Boże,jak smutno....:no:

Napisał xandii
dobrze, że Monika i Marcin jakoś to przeszli- razem...naprawdę się o nich bałam. Może Bóg wysłuchał naszych wczorajszych modlitw i pomógł im w tak trudnej i bolesnej chwili....

Majeczka już śpi sobie słodko i teraz tylko pozostaje nam tęsknić za tymi ślicznymi brązowymi oczętami.... Boże, dziewczyny, ja już nie chcę przez to przechodzić! Cały czas myślę o Zosi, Malwince......

dobrze ze mieli tyle sił......trzymajmy kciuki za Zosie i Malwinke

Śpij w spokoju słoneczko nasze....
[*]

MM myślami byłam z Wami...
Tak bardzo mi przykro...
Zapaliłam światełko...
Będę pamiętać...
zawsze...

Ahh..Maju: ((((((((((((((((((((((((((((((((((
kawałek mojego serca odszedł dziś z Tobą
Spoczywaj w Pokoju Aniołku

(*)

Karlam i ja dziękuję..... i znów łzy, jestem w pracy i gryzę to w sobie
... masz rację ostatni taki pogrzeb.... mocno wierzę że Bóg wynagrodzi Monice i Marcinowi ich cierpienie ........ i właśnie w dzieciach i ich zrowiu .
Madziu dziękujemy za kwiaty

Moniczko ... Marcinie siły i odwagi na przyszłość, tak by chciała Maja i tak chce
"Mamusiu Tatusiu mi tu jest dobrze i jestem z Oliwką ..." i ociera lekkim muśnięciem swojej rączki Wasze łzy

tu w Zabrzu też już świeci słońce. a na pogrzebie jeszcze było pochmurno i zimno. jak wszystkie myślę ze to dobry znak (chociaż strasznie żal tej malutkiej istoty i nic nie poradzę na to że nie potrafię myśleć w tej sytuacji optymistycznie, nic a nic, wciąż czuję wielki żal i uczucie ogromnej niesprawiedliwości, że stało sie tak a nie inaczej)ech, dla mnie to była bardzo smutna uroczystość, ....

dobranoc majeczko , śpij spokojnie (*)
monika, marcin, ściskam was z całych sił !!

reklama
U mnie świeczka właśnie zgasła...

Boże, świeć nad jej duszą. Niech spoczywa w pokoju...

Maja w naszych sercach na zawsze
[*]
[*]
[*]

TĘSKNIMY!!!

Moniko i Marcinie tak bardzo Wam współczuję...

Wasz ból moim bólem...

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry