magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DorisW , czytałam Twoją historię i nie ośmieliłabym się nigdy Cię osądzac. Nie będę sie wymądrzac czy masz, czy nie masz prawa mówic niektóre rzeczy. Jesteś wspaniałą matką dla swoich dziewczynek i jestem pełna podziwu dla Ciebie i tego co robisz. A o nas niech mówią nasze czyny, nie słowa.Długo sie zastanawiałam czy co kol wiek napisać (na usprawiedliwienie) może parę słów < przepraszam Mońcik że to piszę na twoim forum wybacz >
więc piszę.
Jestem osoba wierząca,nie potrzebuję nawracania,ale moje uczucia do (Boga)są mieszane.Po prostu nie słucha mnie na początku rozumiem czemu mnie nie słuchał (modliłam się i prosiłam nie oto co trzeba)ale teraz jak zmieniłam swoje prośby i modlitwy tez mnie nie słucha.
Ostatnio prosiłam go przyjmowałam nawet komunie w tej intencji a tu trach...parę dni mija i co jest złamanie ok.pomyślałam w końcu ma taką chorobę poszłam do kościoła modlę sie proszę Boga przyjmuję komunię (żeby tak nie cierpiała )a tu co cały tydzień nie przespanych nocy dziecko krzyczy aż palce gryzie z tego (bólu )-bo nie wiem co to jest...
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl