reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ta tracheotomia...to tylko na potrzebny czas.

Uffffffffff!!!
Mam nadzieje,ze jednak obedzie sie bez tracheotomii i kolejna proba odlacznka respiratora zakonczy sie calkowitym powodzeniem! :tak: :tak: :tak: Eh,jejku jejku,zeby to wszystko bylo takie proste... Ludziom od razu latwiej by sie zylo...

Gabi,dziekuje za odpowiedz. :tak: :-)

reklama
:-);-):-);-):-);-):-);-):-);-) MAJECZKO BADZ SILNA POKAZ NAM JAK POTRAFISZ WALCZYC .wszystkie cioteczki ci kibicują i trzymają kciuki za Ciebie !!!!!!!! pokaż nam dorosłym że jak sie coś chce i się o to walczy to sie to dostaję.:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:Zrób niespodziankę twojej mamusi i tatusiowi bo im najbardziej na tobie zależy-no i nam oczywiscie też:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:Zobacz załącznik 63806

Dziękuje Monika...bardzo Ci dziękuję, że zrozumiałaś tą wypowiedź. Ahhh....muszę bardziej uważać na słowa!
Bardzo się cieszę ze u Mai ok. :)))))))))
Masz rację..jeśli ta tracheotomia jest niezbędna to ok, ale ja i tak wierzę że może sie uda bez niej...jest jeszcze nadzieja!
Mocno was tulę i już się nie mogę doczekać kiedy znowu będę mogła odwiedzić Maję...ucałuj ją od nas.
Ja będę sie modlić nadal. Buziaki papa
Czekamy na nowe wiadomosci

kochani udało mi sie wstawić jeden suwaczek jaka ja jestem "ciemna w tych sprawach"hehehe zaraz sprawdze czy mi sie udało.Pozdrawiam Majeczkę

achhhh...o 16.00 wizyta tak skrócona, że juz wchodząc usłyszeliśmy, ze zaraz musimy wyjść. A moja niunia nerwowa. wybudziła się i chyba odczuwa respirator...albo inne dolegliwości. chwilowo mi sie uspokoila, no ale juz musielismy wyjść :( Moze wieczorem czegos sie dowiem...

Moncik - a ile Majka jest pod respiratorem non stop (przed intubacją ostatnią)? na pewno leczenie i rehabilitacja po tracheotomii jest długie i ciężike, ale lekarze naprawdę muszą uważać żeby nie dopuścić do wytworzenia się przetoki. a kiedy zamierzają próbować zmniejszyć %owo tlen?

Witam,
Już po wizycie o 20:00 .... cekawe jak tam Maja :confused: Martwię się o nią :-(

Będę się modlić o słusze decyzje lekarzy i aby Maja jak najszybciej zaczęła oddychać sama. Mam nadzieję, że Maja ma się lepiej ....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry