reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Doris,sliczna foteczka! :tak: :tak: :tak:
Monika,cudoooooooooooooooooooooowne wiesci,hurrraaaaaaa!!! Ale sie wszystko ladnie uklada w tym Nowy Roku!!! :-) :-) :-)
Czekamy na wiesci po 20. :-)

reklama
Ogromnie się cieszę z postępów Majeczki i życzę jej, aby każdy następny dzień przynosił więcej dobrych wieści.

Szczęśliwego Nowego Roku Wszystkim :-):-):-)

Szczególnie tych, z kim spędziłam Sylwestra m.in.
Karolina i "Stefan"(dzięki, dzięki, po sto kroć dzięki,
Haker i Spirit (co złego to nie ja ;-))
i dwa Hanutki (oby kiedyś trzy :-D)

Zarobiona jestem po pachy
ale nie mogłam tu nie zajrzeć ;-)

Super Wieści Oby tak dalej :tak::-):-):-):-):-)

U Majulki wporządku. U Zosi też :)
Właśnie opanowałam modlitwę do Ojca Pio...proszę ile się da !!!
Eve...twoja paczka dotarła do Gliwic. Marcin dziś pojechał do domu, to w weekend ją przywiezie. Teraz wiem, że masz na imię Ewelina, a ja przechrzciłam cię na Evę he he :)
Madziu...śliczne te fotki Filipka, cudo chłopak, ja tam odrazu się w nim zakochałam...niech no mi Majka podrośnie :)
Doris...dziewczynki wyszły świetnie...Agnieszko...mnie sie jednak przyda to SPA he he... :)
Zmykam prosic dalej o zdrówko.
Do usłyszenia ...

Mońcik, to cudownie. Czuje, że dzisiaj jestes w lepszej formie. Modlę się za Was. Jesteś wyjątkowa osobą, silna i jednocześnie wrażliwą.

To wspaniale, że wszystko zaczęło się układać. :tak:

Moja radość jest nie do opisania!!!:-)

Mońcik, fajnie że jesteś w dobrych nastroju. W końcu ruszyło - ten dobry okres trwa od 23 grudnia. Ja uważam to za znak, modlitwy są potrzebne, szczególnie takie zbiorowe. Więc nie przestawajmy się modlić!!!

Dobranoc e-cioteczkom!!!

MMM życzę kolorowych snów o wspólnych chwilach we trójkę.
Niedługo te sny się spełnią!!!

Pa!!!

li-6403.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry