reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ciesze sie ze u dziewczynek dobrze...oby tak dalej:tak::-)
Moniczko super ze doszlo...Eve zrobili ze mnie amerykanscy znajomi,Ewelina im nie wychodzilo,lamali jezyki;-)...
Lece, jutro raniutko wizyta u kardiologa...musze przygotowac ubranka dla dziewczynek...no i oczywiscie pomodlic sie za nasze twardzielki ze szpitalka...pozdrawiam Was wszystkie...

reklama
Witam i ja!!!
Madzia - Fifi jest cudowny!!! Oj, będzie łamał w przyszłości serca kobiet. ;))
MariaOla - jesteś the best!!! Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy!!! :)))
Maju i Zosiu - dawajcie Dziewczyny!!! Jesteście naprawdę NIESAMOWITE!!!

Witam w ten mroźny poranek!

Żeby jeszcze spadło trochę śniegu (bo prawie go u mnie nie ma), to wzięłabym Kubusia na saneczki... ;-)

li-6403.png

My też witamy z rana u nas tez zimno:-(, przydałby by sie jakieś dobre wiesci na rozgrzanie:sorry2:.

reklama
Ja też czekam! Może już Maja oddycha sama...wiem wiem że nie wadomo kiedy próba, ale kto wie?!
Tak bardzo bym chciała!!

KubyMama...dzięki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry