reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Doris,sliczna foteczka! :tak: :tak: :tak:
Monika,cudoooooooooooooooooooooowne wiesci,hurrraaaaaaa!!! Ale sie wszystko ladnie uklada w tym Nowy Roku!!! :-) :-) :-)
Czekamy na wiesci po 20. :-)

reklama
Ogromnie się cieszę z postępów Majeczki i życzę jej, aby każdy następny dzień przynosił więcej dobrych wieści.

Szczęśliwego Nowego Roku Wszystkim :-):-):-)

Szczególnie tych, z kim spędziłam Sylwestra m.in.
Karolina i "Stefan"(dzięki, dzięki, po sto kroć dzięki,
Haker i Spirit (co złego to nie ja ;-))
i dwa Hanutki (oby kiedyś trzy :-D)

Zarobiona jestem po pachy
ale nie mogłam tu nie zajrzeć ;-)

Super Wieści Oby tak dalej :tak::-):-):-):-):-)

U Majulki wporządku. U Zosi też :)
Właśnie opanowałam modlitwę do Ojca Pio...proszę ile się da !!!
Eve...twoja paczka dotarła do Gliwic. Marcin dziś pojechał do domu, to w weekend ją przywiezie. Teraz wiem, że masz na imię Ewelina, a ja przechrzciłam cię na Evę he he :)
Madziu...śliczne te fotki Filipka, cudo chłopak, ja tam odrazu się w nim zakochałam...niech no mi Majka podrośnie :)
Doris...dziewczynki wyszły świetnie...Agnieszko...mnie sie jednak przyda to SPA he he... :)
Zmykam prosic dalej o zdrówko.
Do usłyszenia ...

Mońcik, to cudownie. Czuje, że dzisiaj jestes w lepszej formie. Modlę się za Was. Jesteś wyjątkowa osobą, silna i jednocześnie wrażliwą.

To wspaniale, że wszystko zaczęło się układać. :tak:

Moja radość jest nie do opisania!!!:-)

Mońcik, fajnie że jesteś w dobrych nastroju. W końcu ruszyło - ten dobry okres trwa od 23 grudnia. Ja uważam to za znak, modlitwy są potrzebne, szczególnie takie zbiorowe. Więc nie przestawajmy się modlić!!!

Dobranoc e-cioteczkom!!!

MMM życzę kolorowych snów o wspólnych chwilach we trójkę.
Niedługo te sny się spełnią!!!

Pa!!!

li-6403.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry