reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Brawo! Brawo! Hurraaaaaaaa!!! :-) :-) :-) :-)
Jakie cudowne wiadomosci!!! Oby tak dalej dziewczynki!!! Jestescie mega dzielne!!! Jejuuuuuuu,ale sie ciesze!!! :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
9226bf422a50030c.gif
9226bf422a50030c.gif
9226bf422a50030c.gif

ba8fa1b1878f226cmed.jpg

19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

Swietne newsy:-):-)...i oby tak dalej...bardzo sie ciesze:-):-)...Majeczko trudno nawet w slowa ubrac to jaka jestes dzielna...Ty i Twoi rodzice jestescie przykladem dla duzych i malych...Podziwiam Was i ciagle o Was gadam;-)...wszyscy moi znajomi na bierzaco wiedza co u Was:tak:...
Moniczko pomodl sie do Ojca Pio o zdrowko dla Majeczki...on wyslu****e prosb rodzicow...Modle sie do Niego za moje dziewczynki...Veroniczki wada jest niewidoczna wiec nie wiem czy sa zmiany,Victoria natomiast ma 3 migdal,wielki,od 4 mies chrapala tak strasznie ze az zacinala sie w oddychaniu...nie pomagalo nic zmiana pozycjii nawet krople ktore przepisal jej lekarz...w niedziele kolezanka powiedziala mi ze Ojciec Pio czyni cuda...zaczelam sie do niego modlic...juz 2 noce Victoria spi jak aniolek...zero chrapania...cud...:-)
Pozdrowionka dla wszystkich

Wiadomości po 16 dobre. Maja coraz bardziej obciążona własnymi oddechami. Zdjęcie RTG pokazuje poprawę...jesteśmy na dobrej drodze do ekstubacji, pliiiiisss...oby tak dalej.
Eva...zacznę śledzić dzieje Ojca Pio - wszelka pomoc nam potrzebna :)

Dzieki Ci Monika za tak dobre informacje, Maja jest silna i dzielna!
łzy mam w oczach...nadal będę prosić oczywiście o więcej!
Ale naprawdę jestescie na dobrej drodze...dzięki Ci Panie!!!
A tak poza tym to napisałam Ci na gg :)

Ja też poszukam czegoś o Ojcu Pio. :)
Świetne newsy o Mai!!! Tylko tak dalej!!!
Doris - super zdjęcie!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry