reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie dostałam nowy komputer w pracy... ;) Ale teraz mam monitor... Wreszcie wyraźnie widzę.

Dziewczyny mam do Was prośbę. Tak efektownie się modlicie, pomódlcie się za nienarodzone dziecko, u którego na badaniu usg wyszła główka mniejsza według tułowia...
:(( Bardzo Was proszę dołóżcie do codziennych próśb tę jedną jeszcze. Oby usg było wadliwe!!!
Za każdą najmniejszą modlitwę z całego serca Wam DZIĘKUJĘ!!!

reklama
Maja coraz bardziej dochodzi do siebie, pewnie dlatego zaczyna płakać w rurkę respiratora. Tak jej łezki leciały, że uszy miała zalane, no i żali się kruszyna. Wreszcie mnie samej zakręciły się łezki...i musiałam sięgnąć po tel kom, który Maja uwielbia oglądać. Pomogło :). Potem pobawiłysmy się maskotką, Majeczka wpadła w dobry nastrój, zaczęła się uśmiechać...tak sobie gruchałyśmy i niestety trzeba było wyjść nagle, bo wjechał pacjent z zabiegu. Ehhhh...
Tak poza tym, to chyba bez zmian, nie zdążylismy wypytac lekarza. Wiem od siostry, że Maja miała rehabilitację, nawet ją posadzono jakoś... Zosia też po rehabilitacji, odkrywała uroki leżenia na brzuszku he he.
Moze po południu dowiemy sie czegos...oj jak ja tesknie za Majcikiem, jej trzeba towarzystwa....

Ahhh....sama sie popłakałam :(((...Majeczka bardzo teskni...i wy...ahh....niech jak najszybciej oddycha sama...wtedy będzie juz tylko pięknie!
Dobrze że parametry ok....ściskam kciuki mocno nadal i sie modle!
Przytulam Cię Moniko...wiem jaki to ból kiedy dziecko płacze a Ty nie możesz jej zabrać i utulić...a potem w dodatku wyjść :(
Mocno was tulę!

Jejuuuuuuuuuuuuu,ale mam ciary na calym ciele!!! Jakie rewelacyjne wiadomosci!!! Ludzie,ja czuje,no czuje to,ze Majulka zrobi sobie urodzinkowy prezencik i pozbedzie sie respiratorka raz na zawsze!!! :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) :-) :-)
Moniczko,wierze,ze Ci ciezko... Ale sama widzisz,jak juz jestescie bliziutko tego wspolnego czasu. :-) Juz jest blizej niz dalej! REWELACJA!!! :-) :-) :-)

Wyobrażam sobie jak obie za soba tęsknicie ..... szkoda że nie możesz dłużej z nia być, ale miejmy nadzieję, że gdy Maja pozbędzie sie tego respiratora to przeniosą ja na inną sale i tam będziecie mogły spędzac ze soba więcej czasu. Jak to jest Mońcik, czy bedzie taka mozliwość?

Moniś bądź silna, Maja jest silna tak pieknie walczy, jest coraz lepiej i choc ten czas strasznie się dłuży to juz coraz bliżej do domku, do zdrowia. Glęboko w to wierzę, że juz niedługo Wasze cierpienie się skończy :tak:.

Tryzmaj się kochana :tak:;-):-):-D

Duża buźka!

Widzę, że z dziewczynami z każdym dniem lepiej. Jak już zaczynają je męczyc rehabilitanci, to znaczy, że sił im przybywa.

Super, że u Zosi też ok.

Nie wiem nawet jak opisac moją radośc i wzruszenie!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

li-6403.png

Cięzko patrzeć na płacz swojego dziecka....ciężko nie móc wziąć na ręce i utluić...
ale Monika...jesteście już tak blisko...tak niewiele dzieli Was od bycia razem...

Ufam i wierzę że już niedługo Maja bedzie się przytulać do swojej mamuni...
Zobaczysz...jeszcze będzie pięknie!!!

Mońcik, ciężko z tęsknotą, ale pomyśl, że Majka coraz zdrowsza i coraz bliżej Waszego przytulanka i buziaczków, chodzenia na spacerki...

Trzymaj się!
Buziaki!

li-6403.png

Cuuuuudowne wiesci, jejku jak się cieszę, że u Majeczki wszystko w porządku.
Ach ta tęsknota, wiem jak ci ciężko Moniko, ale już coraz bliżej do pozbycia się respiratora, a wtedy będziecie się tulić do woli.

reklama
Dobrze, że Maja taka dzielna!!! To niesamowita osóbka!! Od dziś zaczynam się modlić do Ojca Pio. A są intencje!!!

Dziewczyny mam do Was prośbę. Tak efektownie się modlicie, pomódlcie się za nienarodzone dziecko, u którego na badaniu usg wyszła główka mniejsza według tułowia...
:(( Bardzo Was proszę dołóżcie do codziennych próśb tę jedną jeszcze. Oby obserwajca wykazała, że wszystko jest w porządku!!! Mam nadzieję, że to usg było wadliwe...
Za każdą najmniejszą modlitwę z całego serca Wam DZIĘKUJĘ!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry