- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
dziewczyny coraz lepiej!, coraz lepiej
jakieś ukryte talenty nam się zaraz ujawnią
jakieś ukryte talenty nam się zaraz ujawnią
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
A to wszystko dlatego, że Maja i Zosia mają się dobrze!!!
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Dziewczyny, siedzę sobie na naszej klasie, patrzę, a tu mi się pokazuje baner Malwinki!!! ) Miejmy nadzieję, że sporo ludzi do niej zajrzy i wspomogą ją nieco pieniążkami!!
Dziewczyny jestescie Wielkie!:-)
Dzięki Wam uśmiecham się od ucha do ucha:-)
Trzymam kciuki za nasze dzielne maleństwa, żeby niedługo respirator nie był potrzebny!
Pozdrawiam Wszystkie Wspaniałe e-ciocie, Monikę, Marcina i rodziców Zosi!
Dzięki Wam uśmiecham się od ucha do ucha:-)
Trzymam kciuki za nasze dzielne maleństwa, żeby niedługo respirator nie był potrzebny!
Pozdrawiam Wszystkie Wspaniałe e-ciocie, Monikę, Marcina i rodziców Zosi!
KubyMama
Kubomanka
Super!!! W naszej-klasie jest ponad 3 miliony "uczniów" - szanse wzrastają!!!
Pozdrawiam e-cioteczki. Zajrzę tu w weekend, ale pewnie nic nie napiszę, bo internet w domu mam taki wolny, że niemozliwe jest wysłanie czegokolwiek.
Najpewniej: Do poniedziałku!!!
Buziaki dla MMM, Zosi, jej Rodziców i w ogóle wszystkich!!!;-)
Pozdrawiam e-cioteczki. Zajrzę tu w weekend, ale pewnie nic nie napiszę, bo internet w domu mam taki wolny, że niemozliwe jest wysłanie czegokolwiek.
Najpewniej: Do poniedziałku!!!
Buziaki dla MMM, Zosi, jej Rodziców i w ogóle wszystkich!!!;-)
M
MariaOla
Gość
Widzę, że same ciotki-poetki ... czyżby to Maja w podzięce te talenty zesłała
Buziaki dziewczyny .... jeszcze kilka kroczków i będziecie wolne od szpitalnych łóżeczek, czego wam gorąco życzymy.
madzia8310
Fanka BB :)
Dopiero teraz mogłam zajrzeć...i na wstępie zdjęcie Majeczki...ale mnie za serce chwyciło...i łzy się polały...ahhhh
Maja wygląda lepiej niż kiedy u niej byłam....takie ma śliczne te oczęta. A błędny wzrok- Monika Fifi też tak miał przy wybudzaniu kilka dni. Będzie dobrze- niech tyle nie straszą!!!
Dziewczyny rymują...heheh..nieźle się tu dzieje!
Czekamy teraz i modlimy się o uwolnienie spod respiratorka Majeczki i Zosi. Wtedy dziewczynkom będzie dużo łatwiej.
Dzięki Monika za zdjecie Majeczki...jest cuuuuudna...rozkochała moje serce na maxa
Buziaki dla was...
I miłych odwiedzinek u Majki życzę- żeby lekarze mieli jakieś dobre wiadomości
Maja wygląda lepiej niż kiedy u niej byłam....takie ma śliczne te oczęta. A błędny wzrok- Monika Fifi też tak miał przy wybudzaniu kilka dni. Będzie dobrze- niech tyle nie straszą!!!
Dziewczyny rymują...heheh..nieźle się tu dzieje!
Czekamy teraz i modlimy się o uwolnienie spod respiratorka Majeczki i Zosi. Wtedy dziewczynkom będzie dużo łatwiej.
Dzięki Monika za zdjecie Majeczki...jest cuuuuudna...rozkochała moje serce na maxa
Buziaki dla was...
I miłych odwiedzinek u Majki życzę- żeby lekarze mieli jakieś dobre wiadomości
reklama
A jak się miewa nasza kruszynka?
Tak bym chciała zobaczyć jej usmiechniętą buzię na zdjęciach, już się nie mogę doczekać. Kochaniutka maluteńka Majunia . Modlę się żeby Majunia jak najszybciej tego respiratora się pozbyła, zaczęła normalnie oddychać, żeby się wszystko szybciutko zagoiło i żeby Monika, Maricn i Maja mogli na nowo cieszyć się sobą i życiem
Czyż ona nie jest sliczna?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/76dc54c4292398e8.html
Tak bym chciała zobaczyć jej usmiechniętą buzię na zdjęciach, już się nie mogę doczekać. Kochaniutka maluteńka Majunia . Modlę się żeby Majunia jak najszybciej tego respiratora się pozbyła, zaczęła normalnie oddychać, żeby się wszystko szybciutko zagoiło i żeby Monika, Maricn i Maja mogli na nowo cieszyć się sobą i życiem
Czyż ona nie jest sliczna?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/76dc54c4292398e8.html
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.