reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I co??? Nic nie ma...żadnych wieści. Pewnie bez wiekszych zmian...Trzymaj się Majeczko i Zosiu...śpijcie maluszki dobrze
Kolorowych snów dla was rodzice....jakby co to zajrze jeszcze potem i przeczytam...w koncu dopiero po 21...hmm...buziaki pa

reklama
Tym razem Majcik leżał na lewym boczku, dość wysoko ułożona. No i zobaczyłam jej plecki -same kostki z odleżynami w najbardziej odstających miejscach :(
W pierwszej chwili wcale nie chciała na nas patrzeć, zastanawiam sie czy to dlatego, że wcześniej nas wygoniono, a ona wcale nie była śpiąca. Jednak wpadłam na pomysł aby znowu ją zaskarbić tel kom iii...podzialało !!! :))
Potem nasza szkapka zaczęla się delikatnie żalić, bo pamiętajmy, że ona wciąż dostaje te leki usypiające, żeby nie miała siły wyrywać sobie rurek.
Na zmianie pojawila sie Kasia, kuzynka Karlam :)...odrazu jestem spokojniejsza. Kasi nie było kilka dni, i mowi że jak weszła na Oiom, to nie poznała Mai, myślała, że to inne dziecko.
Posiedzieliśmy 40 minut i znowu trzeba było zostawić nieśpiącego Majcika i Zosieńkę, echhhhh.
Reszta bez zmian, stabilnie.
Dziękujemy za pozdrowienia i modlitwy, także rodzice Zosi. W sumie nasze chude fryteczki ida łeb w łeb z małymi kroczkami he he.
Sciskam was mocno...do jutra :)

jeju jak ja się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D dzielne dziewczynki :tak::tak::tak::tak: aż serce rosnie jak się czyta dobre wiadomości:tak::tak::tak::tak::tak:
Mońcik nie martw się!!!!!Maja szybko nabierze tłuszczyku :tak::tak::tak::tak::tak:
najważniejsze,że reszta jest ok.;-)
całuje was mocno i ściskam wirtualnie niestety:-( ale wierz mi,ze ucałowałabym was wszystkich barrrrrdzo mocno:-D w realu :tak:

A ja siedze i rycze,znowu... Chyba nigdy nie przejrze tego watku bezlzowo. ;-) Ale to sa lzy wzruszenia! Ogromnie sie ciesze,ze Majciunie juz powoli ustawiaja do pionu,hihihi. :-) ja serio nie wiem,czy bym wytrzymala to wszystko... Pewnie zalamalabym sie,jak nie wiem. :-(
Moniko i Marcinie! Jestescie ogromni! :tak: :tak: :tak:

Buziaki dla MMM,Zosienki i Jej rodzicow,no i wszystkich malych,tych zdrowych i tych chorych dzieciatek! :blink:
No i,oczywiscie,dla cudnych poetkowych e-cioteczek!!! :blink:

Cudne ... małe ... kochane dziewczynki ... tyle radości nam niosą :tak::-):tak: :-) ... jak dobrze czytać tak dobre wiadomości!!!
Trzymajcie się nam dalej tak dzielnie naze Stokrotki :-):-):-), a my nie będziemy ustawać w modlitwach!!!

... oczywiście ja również ślę słodkie buziaki dla wszystkich dzieciaczków :-):tak: i pozdrawiam gorąco wszystkie e-cioteczki :-D!!!

To dobrze...jejku...jak dobrze :))) że jest stabilnie...i się będzie polepszać.
A jeśli chodzi o to że nie chciała na was patrzeć....tak już jest...nasze szkraby się obrażają...mają do tego prawo. Fifi tez się na nas obraził jak miał cewnikowanie...ale mi wtedy serce pękało :((. Ale szybko o tym zapomnicie i będzie już tylko lepiej..
Super że kuzynka Karlam jest na noc...też byłabym spokojniejsza :)
śpijcie spokojnie...jutro też pewnie dziewczynki też zrobią jakiś krok bliżej domku...:)
Buziaki wielkie kochani...modlimy się nadal!!!!

Nasza Maja extra jest!
I Ty o tym dobrze wiesz!
Jestes dzielna Majulenko,
wiec do domu pojdziesz szybciutenko!
My w to bardzo tez wierzymy,
wciaz kciuki trzymamy i glosno sie modlimy!

Kolejne dobre wiesci :-) juz sie nie moge doczekac az zobacze Majeczke tutaj w Gliwicach :-) wierze ze to juz niedlugo :-) Ciesze sie ze jest tam z Maja ktos zaufany :-) buziaki!!

Ahhh Dziewczynki sa niesamowite- po prostu niesamowite!!
Majunia przesliczna- a oczka przepiekne- ma w sobie ogromny czar-po prostu lapie za serce i nie puszcza!
Mocno sciskamy cala trojeczke MMM i Zosienke i jej Mame.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry