reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wierszokletke mamy nie ma co :tak::-)

Cieszę się, że wszystko ku lepszemu zmierza, Majuniu, Zosiu do dzieła dziewczynki :-D:-):tak:;-)

za oknem wichura i deszcz a tutaj słoneczko na forum i pełnia lata :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
cudne wieści wspaniałe nastroje czego więcej chcieć:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dziewczyny wracają do zdrowia, nie długo pewnie zaczną wyłazić ze szpitalnych łóżeczek:-D:-D:-D:-D oby tak dalej :tak::tak::tak::tak::tak:;-)

Fajnie, że mamy powody do takich humorków!!!

I rymowanka ode mnie:

Jestem wesoła, bo wiem że Maja wszystkiemu podoła!!!:-):-D:-)

li-6403.png

Aniele Boży - stróżu nasz, Ty Maję pod opieką masz...
Dbaj o naszą Kruszynkę, wtedy jej mama będzie miała wesołą minkę!!!

:-);-):tak::-D:tak:;-):-)

li-6403.png

Mala Maja zdrowieje i serduszko sie smieje :-D
Zosia tez do formy wraca - to dla nich ciezka praca!
Silne sa bardzo te dwie krolewny, dlatego start w normalne zycie jest juz niemal pewny :tak:
Ciotki forumowe kciuki trzymaja i na pozytywne wiesci niecierpliwie czekaja :-) :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry