reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję, wszystkim nowym osóbkom za włączenie się w doping :)

Poznan, no cóz, nic straconego, jakoś to przeżyjemy i bez obaw rozmawialiśmy z sekretarką profesora, ma byc w poniedziałek....także...nie odpuścimy ;-)

Piękne jest to, że ta wyprawa wcale mnie nie załamała...a wizyta u Majeczki....ach....no nareszcie...Córcia nasza oczy jak 5zł(no prawie), zainteresowana zabaweczkami, próbuje je sięgać ale ma przywiązane rączki do łóżeczka, by nie dała rady wyrwać sobie respiratora itd, rozgląda sie na prawo i lewo, wsluchana w nasze rozmowy, przyśpiewki :) Zupełnie inaczej dziś wyglądała, bez tych usypiaczy, to cała nasza Majeczka. Jak już te swoje minki śmieszki wyprawiała ustkami, to Chwała Ci Panie za te poprawę. Oby tak dalej.
No, kochane moje, doceniajmy moc modlitwy, owocuje !
Mam nadzieję, że jutro dla równowagi nic mnie nie zasmuci. Siostry takie przyjemne, do rany przyłóż. Ależ odetchnęłam, zaraz człowiekowi sił przybywa na dalszą walkę.

Wreszcie troche optymizmu, prawda?!....ja też się cieszę. Buzka :-)

reklama
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-)
JAK SIĘ CIESZĘ NARESZCIE LEPIEJ HURRRRAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Trzymaj się dzielnie tak dalej maleńka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaczki dla WAS

Mońcik, kochana, jesteście naprawdę WSPANIAŁYMI Rodzicami :tak:.Tyle w Was siły, tyle woli walki...A przede wszystkim tak wiele MIŁOŚCI.
Cieszę się, że Wasza Majeczka ma się trochę lepiej :-).Ciężko było czytać o jej pogarszającym się stanie...Ale wierzę że teraz będzie już tylko dobrze, musi tak być :tak:.
Ucałujcie Swoją córcię od nas.
Życzę Wam siły i wytrwałości, oby stało się to o czym najbardziej marzycie.Ściskam kciuki z całej siły.I niech Wam nie zabraknie wiary,Trywialne zdanie że "po burzy zawsze jest słońce" jest mimo wszystko bardzo prawdziwe :tak:

JUPI!!!!!!!!!!!! nareszcie:tak: cieszę się bardzo, że Majeczka jest znów sobą:tak: oczywiście modlitwa trwa i kciuki nadal zaciśnięte:-) oby w poniedziałek były kolejne dobre wieści:tak:

My tez sie bardzo cieszymy :tak: No....... nareszcie:-D

Jestem teraz w UK i dopiero co przeczytalam:tak:

No jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!! Majeczko kochana, buziak wielki:-D
Moniko - kciuki z spotkanie w poniedzialek:-)
Nadal się modlimy, trzymamy kciuki, wspieramy...
BUZIAKI, usciski i w ogole:rofl:

reklama
wiesci od Moni :-)

"hej, Maja mniej wykorzystuje oddechow respiratora, lepiej siusia, je, lepsza gazometria, checi do aktywnosci. My szykujemy sie na kolejna wyprawe do Poznania. Pozdr, buzka."

jest jeszcze fotka
image-upload-77-759167.jpe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry