reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!Jesteście wspaniałym WIELKIMI RODZICAMI :tak::tak::tak::tak: na pewno się uda!!!!Modlę się za naszą prześliczną biedną Majeczkę!!!Wytrzymaj kruszynko nasza, jesteś bardzo dzielna!!!!!!!!!

reklama
WIELCY RODZICE... Każde dziecko powinno takich mieć...

Czekamy na wieści... Oczywiście dobre... :tak::tak::tak::tak::tak:

No i kiszka :dry:...
Pod Poznaniem, na naszej trasie doszlo do wypadku - utknęliśmy w korku z tym związanym, a ponieważ było już tuz przed 8.00, o ktorej prof W bywa dostępny - wykonalismy do szpitala tel, ze bedziemy prosili o spotkanie, jak tylko ominiemy korek. No i dowiedzielsmy sie, że prof jest dzis w Warszawie w delegacji:-(

Nic zesmy nie zalatwili. Kolejna próba w poniedziałek. WRACAMY!!!

Faktycznie kiszka :blink:Szkoda bo zrobiliście kawał drogi...
No cóż...wracajcie spokojnie!!!
A dowiadywaliście się jak dziś Maja??

Czasem tak się składa... Oby w poniedziałek się udało. Trzymajcie się ciepło przez weekend i życzę spokoju w te dni!! Całuski dla Mai!!!

Ale pech :-( A nie mozecie umowic sie z tym dr na konkretny dzien? W pn na pewno bedzie?

Ale pech ... kurde, a taki kawał drogi zrobiliście... współczuję, ale głowy do góry kochani, w poniedziałek się uda. Podziwiam Waszą siłę :tak: wierzę, że w końcu zostanie Wam to wynagrodzone :-):tak:

Może zadzwońcie do tego szpitala raz jeszcze, spytajcie czy Pan doktor będzie w poniedziałek, żeby nie daj Boże znów nie jechać na darmo.

Zaglądam tu codziennie ale nie piszę bo tak sobie myślę że te wszystkie moje uczucia i łzy są niczym w porównaniu z tym, co czują Rodzice Majeczki.

Jestem myślami z Wami i cudowną Majeczką, modlę się, aby wszystko było jak najszybciej już dobrze, oby można było ją w najbliższych dniach przewieźć i zoperować w Poznaniu.....

reklama
nie potrafię wyrazić w słowach tego co czuje zagladając tutaj codziennie,
Moniczko nawet nie wim co pisac, bo dziewczyny tutaj tak pieknie potrafia wyrazić, jak bardzo sa z Wami,
my tez jestesmy z Wami !!!
buziaczki dla malutkiej!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry