reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pojechałam do malej dość wcześnie, udało mi sie spędzić z nią ok 3 godzin!!! A ona spała. Tylko na chwilę się obudziła, jakaś taka zmęczona dzisiaj, no i ta gorączka powyżej 38`. Zasnęła mi znowu. Nie dziwię jej się, ja też dzisiaj jestem śpiąca, ta pogoda nie dla nas niskociśnieniowców.

Tak by się chcialo wziąć Maję na ręce i poczuć jej ciałko, ach jak mi tego brakuje, przytulić się do niej...

Nie dziwię się że tęsknisz za swoja kuszynką, ale wytrwaj jeszcze troszkę, jesteście już blisko "mety" Kochane i już niedługo będziecie się cieszyc sobą do woli :tak: Jestem z Wami!

Z ostatniej chwili...
Ranny tel do szpitala, poinformował nas, że Maja postanowiła się ekstubować, a więc wyrwała sobie respirator iii...okazuje się, że całkiem nieżle radzi sobie z oddychaniem, dlatego jest juz bez respiratora, ma tylko noski z tlenem.:-)
Oby tak dalej kochanie, nie daj się...

Mońcik - SUPER!! Oby tak dalej:-):-):-)

A swoją drogą, to miło, że zadzwonili z taką dobrą wiadomością:tak:

reklama
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry