reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, jeśli jeszcze gdzieś piszecie, to moze wlepiajcie te plakaciki....to nic ze jakosc nie najlepsza zdjęcia, bo robione na pełnym zoomie...ale przykuwa uwagę...
Ok, nie ma sprawy ...będę wklejać, większość z nas to wzrokowcy a te plakaty są bardzo wymowne.
Tryzmam kciuki za dobre wieści od doktora Wojtalika!!!!

reklama
KOCHANI SŁUCHAJCIE, JEST DECYZJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOKTOR Z POZNANIA NAPISAŁ, ZE UWAŻA, ZE MAJA NADAJE SIE DO JEDNOCZASOWEJ KOREKTY WADY :-)

DOWIEM SIE WIECEJ ZA PARE GODZIN, BO JEST NA SALI OPERACYJNEJ. MUSIMY USTALIC CZY W TRYBIE PILNYM CZY UMAWIAMY SIE NA TERMIN.:-)

O RANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aż się popłakałam:tak::tak::tak:
z radości!!!

Wyściskaj Majeczkę!

To ja mam się wstrzymać z tym apelem do gazet polonijnych???
Bo już mam prawie gotowy tekst...

SUPER! SUPER! SUPER!
Strasznie się cieszę!!!!!!!!!
I to stwierdzenie "jednorazowej" też brzmi optymistycznie!
Trzymam mocno kciuki!
Pozdrawiam gorąco!

Monia ja juz CI napisalam jak bardzo sie ciesze:-) jejku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) jestem taka ciekawe co dr powie wiecej :-)

kurcze, moje szczęście zostało trochę pochamowane - nie zdążyłam złapać doktora, bo odrazu z sali operacyjnej uciekł do domu, bo dziś wyjeżdza do Wa-wy i będzie dostępny dopiero w czwartek. Cholerka, znowu czekanie na konkrety. Wiem, to już pojutrze, ale tak chciałam z nim ustalić jakieś szczególy, termin....zapytać czy i ile będzie nas to kosztowało...ech....

ale i tak jest dobrze....co ja piszę, jest EXTRA :tak:

reklama
To cudowne wieści!!!!!! Trzymamy kciuki, aby pan doktor jak najszybciej ustalił datę operacji!!! Monika jak tylko będziesz wiedziała więcej, to pisz!!!!!!!!!!!
Ja wyjeżdżam na kilka dni, ale całym sercem jestem z Wami!!!!!!!!
Całuski dla Mai!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry