reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wspaniale, oby wszystko przbiegło pomyślnie.
Trzymam kciuki za Was i za Wasza małą dzielną dziewczynkę:-)

reklama
Mońcik, SUPER!!! Mi tez sie lezka zakrecila ze szczescia :-)
Wiedzialam, ze wszystko sie dobrze skonczy!! :tak::tak::tak:
Ucaluj Malutka i dbaj aby nie podlapala jakiegos wiruska do tej pory - duzo usciskow dla Was

STRASZNIE SIĘ CIESZE !!! SUPER WIEŚĆI!!!
AŻ MI SIĘ POPŁAKAŁO ZE SZCZĘŚCIA.
MONCIK UKOCHAJ ODE MNIE MAJUNIĘ I DBAJCIE O SIEBIE,
ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA POWODZENIA
I SPOKOJU DUCHA W OCZEKIWANIU NA 4 LISTOPADA:tak:

No to super wkońcu już wiadomo kiedy .Szkoda ze tak dlugo trzeba jeszcze czekać ale szybko zleci.:-):-):-)

Dzisiaj w "Uwadze" był program o dwuletnim Pawełku, z taką samą wadą serduszka.
NFZ finansuje w 100%:tak:
trzeba tylko zwrocić się bezpośrednio do min. zdrowia i jego konsultanta ds. kardiochirurgii o opinie, że w Pl takich operacji nie robią
tyle, że to trwa...
ale min. Religa obiecał, że będzie "pchał" takie sprawy do trybu pilnego

uwaga.onet.pl

tez widzialam ten program, wtelewizji to sie takie proste wydaje a w zyciu jest chyba inaczej niestety :-(

BTW Szopka widzialam zdjecia Czarka, jest cudowny!! ja juz nie pamietam kiedy moj Michas byl taki malutki, troche za tym tesknie hehehe, ale teraz ma tez fajny etap komunikowania sie ale i walki o wszystko hehe :-) a zdjecie Picasa Web Albums - Cezary - Cezary jest cudowne no jak wiekszosc w sumie :-)

SORKI ZA TA PRYWATE

Dziękujemy wszystkim, za wasze modlitwy i zyczenia :)

Wczoraj nasz kardio powiedział, ze Maja ma naprawdę paskudną wadę, ale to co teraz dzieje sie w jej organizmie, to doprawdy "cud". I dlatego nie wolno nam zwlekac z operacją. Nakazał też pilnie zaszczepić Maję do operacji, bo mała miała tylko 2 dawki na WZW i nic więcej. Nasza pediatra bardzo nam pomaga, konsultuje wszystko z krajowymi specami. Wszczyscy chuchamy na zimne, aby zabezpieczyć Majeczkę. To tylko miesiąc, ale trzeba nam sie wystrzegac infekcji, bo to odroczy termin operacji - tego sie boję.

Ja niestety nie oglądałam wczoraj Uwagi i historii Pawełka, ale ja jestem w temacie, bo osobiscie mamy kontakt z jego rodzicami. Razem wspieraliśmy się, w drodze do szukania pomocy za granicami kraju. Wada doskładnie tak samo sie nazywa, tyle, że dzieci są w różnym wieku.
Kibicujemy Pawełkowi, przesłalismy pomoc. Teraz trzymamy kciukasy za nasze skarby. Mam nadzieję, ze obojgu przywrócone zostanie zdrowie. Nie ważne przez jakich lekarzy. Zresztą, my i tak nie mozemy dłuzej czekac niz ten miesiąc.

Dziś byłyśmy na szczepionce, 6 w 1...modlę się aby nie było żadnych powikłań. Bądzcie z nami.
Acha, wreszcie zaczęto księgować ddatki dla Mai, dwa dni temu nasz podgląd pokazał, że zaksiegowano 2000zł, ale nie wiem za jaki okres. Pewnie dopiero będą te większe wplaty. Ale cieszę, się, że nie musze się narazie martwić o cenę życia mojej córeczki :)

JESZCZE RAZ WSZYSTKIM, Z CAŁEGO SERCA, OGROMNE PODZIĘKOWANIA!!!
BEDE WAS INFORMOWAĆ NADAL, CO U NAS SŁYCHAĆ. I BĘDĘ POTRZEBOWAŁA BURZY CIEPŁYCH MYŚLI, PODCZAS OPERACJI MAI.

reklama
HUrrrrrrrrrrrrrrrrAAA ... wszystko zaczyna się ładnie układać :-):-):-)

A co do zdjęć na Aukcję.
Jest tutaj u mnie fotograf Marek Stańczyk i chętnie oddałby na aukcję swoich 10 zdjęć, które jako Cykl zdobyły pierwsze miejsce w prastiżowym konkursie "Wykluczeni". Marek już do nich napisał, żeby wydali jakies fajne certyfikaty ;-). Jeśli wolisz inne zdjęcia, lub może chcesz profesjonalnej sesji z Majką (a może się przydać tobie albo fundacji) to napisz. Oto jego strona i to czym się pasjonuje index

Pozostaje jedynie kwestia, czy fundacjia w ramach całej imprezy przeprowadziłaby także aukcję. Jesli plakatów jeszcze nie ma, albo da się zmienić, możnaby tam wypisać tę aukcję. Jest szansa na jakie dodatkowe pieniążki i to w ramach jednej imprezy :tak:
Już piszę listy do Ikea, Saturn itp, czy nie zasponsorowaliby anty ram ... może zasponsorują i coś jeszcze dorzucą na konto :-)
Tylko czy jest zgoda :confused::confused::confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry