reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkich!

Nie było mnie kilka dni (awaria sieci)! Widzę, że trochę się ruszyło tutaj :tak::-) cieszę się bardzo! Monia słonko świeci więc mam nadzieję, że Majeńka poczuje się lepiej, głowa do góry dzielna mamuśko! Tak jak obiecałam napisałam do tej fundacji "dorośli dzieciom" i czekam na jakieś info od nich.

Któraś z Was, musiała uderzyć do "Sprawy dla reportera:?!, gdzie był program o dr Malcu, bo miałam od nich niedawno telefon. Umówiliśmy się, że jeśli dr Wojtalik nie podejmie się operacji, to program ten pomoze nam skonsultować Majeńkę z dr Malcem. Jest to jakaś opcja awaryjna.

Ja pisałam do Sprawy dla Reportera w ostatnim czasie i to kilkukrotnie, widać podziałało:tak::tak:, dobrze że się odezwali, zawsze jest jakaś alternatywa. Czekam na same dobre wieści od Was !!!

Wszytkich gorąco pozdrawiam!

reklama
Witaj maryo :))) ładnie się bawisz tym zdjęciem :)
Odnośnie sms-ów...hmmmm, już nie kojarzę czy ktoś mowił, że się tym zajął...ale zapytam w Orange, bo oni będą sponsorem impezy klubowej dla Mai...

A teraz szykujemy się do SCCS na badanie serduszka.

a co z tym plakatem będziesz miala? bo ja porobilem takie krótkie informacje na A4 i wysylam po necie wbrew pozorom pismo obrazkowe jest najbardziej efektywne slyszeć to jedno, czytać to drugie a widzieć .....to je to!!!!

Mariusz...kochany jesteś...wiesz?!!!! Slicznie Ci wyszły te plakaty...robią wrażenie!

U nas z tymi plakatami to jest narazie tak, że będą na dniach, ale to bardziej z informacją o koncercie charytatywnym na rzecz Majeczki, a konkretnie z informacjami co to za impreza. Ma sie tam pojawic zdjęcie małej...ale szczegóły są jeszcze opracowywane.
Zrobię tak, że wyślę te twoje miniaturki do zaakceptowania przez fundację(takie wymogi) i postaramy sie je wydrukowac równiez na koncert i nie tylko - tyle ze trzeba nam dobrego sponora żeby takie kolorowe plakaty nic nas nie kosztowały.
Pomysł z rozsyłaniem na internecie jest super...baaardzo zwraca uwagę ! Zaraz wlepię to na stronkę Mai, a co?!

Teraz wróciłyśmy z badania serduszka, właśnie wysłałam wszystkie do Poznania(mailem)...jutro będę czekała jak na igłach na tel od prof Wojtalika, bo mam nadzieję, że jutro sie z tym zapozna i da ostateczną decyzję.
W Zabrzu, nasz kardio coś sugerował, że Maja powinna być operowana jak najszybciej...poki warunki ma w miare dobre.

Acha...odnośnie pogody - mamy piękne słoneczko, a nasza niunia i tak chrypi. Może nie jest tak najgorzej ale...jest wiele czynników związanych z tą wadą.

Proszę, myślcie o nas ciepło, i o tej operacji, aby udało sie w kraju...bo skoro ona moze potrzebować jej na już...to nie będzie czasu na USA...itd

nie bardzo się nadają może wystąpić pixeloza no bo to zdzjęcie co przyslalaś bylo robione chyba nie najlepszym aparatem i przy powiększeniu widać pixele bez X mam jeszcze parę zrobionych a co? wena mnie wziela
niestety nie mogę obrabiać photoshopem bo mój laptopik nie zdzierży tych wymagań więc takimi tam no....;-)

reklama
Dziewczyny, jeśli jeszcze gdzieś piszecie, to moze wlepiajcie te plakaciki....to nic ze jakosc nie najlepsza zdjęcia, bo robione na pełnym zoomie...ale przykuwa uwagę...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry