reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To znowu ja:)

czytam na stronach /tyle o ile z moją znajmością niemieckiego/
że dla nich nie ma przypadków beznadziejnych!
trochę optymizmu na weekend!

Kate...jeśli chodzi o profesora Malca, to zaczekam do przyszłego tygodnia, aż określi się profesor Wojtalik. Jeśli ten nie podejmie sie operacji, to uderzam do dr Malca. Program Sprawa dla Reeportera, powiedział, że pomoże nam w kontakcie. Oby! Tymczasem zaczekam na dezyzje z Poznania. Nie mogę tak skakać...komuś zaufać trzeba, a wszystko się okarze(powinno) juz w przyszłym tygodniu.

Trzymajcie kciukasy i myślcie o nas ciepło, bo z Mają, znowu coś się dzieje, martwię się, że znowu wylądujemy w szpitalu - jeśli będzie trzeba...to trudne życie.

Mońcik - no rozumiem i popieram cie w 100%
najgorsze to czekanie...
przecież ten czas tak szybko płynie
a tu trzeba działać szybko
no, ale trzymam kciuki i wysyłam wirtualne ciepełko dla Majeczki:-D

Poszedł list do Przeglądu Lokalnego w Knurowie. Nie wiem, czy się zainteresują Mają, ale mam nadzieję, że tak. Trzymajcie kciuki!!
A ja przesyłam gorące uściski dla Mai i Moniki!!
Chciałam pojechać na kolejne spotkanie w sprawie imprezy, ale te wszystkie terminy zbiegają się z pracą Rafała. :( No i nie da rady... :((

a jak tam z operatorami w sprawie sms?

Życie to chwila zbyt krótka aby móc,
narzekać i czekać aż stanie się cud.
Że los się odmieni i milion innych bzdur,
gdyby miało być inaczej, czy nie byłoby tak już?
Nie nie nie samo nic nie zmieni się

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry